Schilder Weert

Maak kennis met schilder Weert, uw schildersbedrijf voor verschillende werkzaamheden. Steeghs Schilderwerken is gevestigd in Noord-Limburg en heeft een groot werkgebied waaronder ook Weert, Budel of Eindhoven.

We beschikken over een jarenlange expertise en de juiste materialen. Ons specialisme ligt in latex spuiten en overig spuitwerk, maar we leveren ook perfect werk af met betrekking tot andere schilderswerkzaamheden. Schilder Weert werkt voor verschillende klanten en opdrachtgevers in de regio Weert, zowel particulieren als bedrijven.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Weert–>

Latex spuiten Weert

Schilderen met de hand (verfroller of kwast) is arbeidsintensief en brengt niet altijd het gewenste resultaat met zich mee. Natuurlijk gaan we zeer professioneel te werk, daarom bevelen we ook latex spuiten in Weert aan. Denk hierbij aan het spuiten van muren en plafonds van de gezinswoning, het appartement, boerderij of villa.

Latex spuiten heeft een aantal interessante voordelen. Ten eerste is dit een snelle werkwijze. Hierdoor kunnen we het appartement of de (kleine) woning in één dag opleveren. Grote woningen of bedrijfspanden vragen iets meer tijd, maar ook dit gaat een stuk sneller dan bij traditioneel sauzen.

Kostenbesparend en een strak eindresultaat

Waarom kiezen voor latex spuiten Weert? Omdat het eindresultaat er altijd mooi en strak uitziet. We hoeven namelijk geen verfroller of kwast op de muur of het plafond te plaatsen, hierdoor ontstaat er ook geen zogenaamde ‘aanzet’. Die aanzet is wat in veel gevallen een lichte baan of streep veroorzaakt. Dit weten we middels latex spuiten helemaal weg te halen.

Kies voor latex spuiten van wanden of plafonds. Dit doen we in één of twee lagen en is altijd dekkend. Dit betekent dat de onderliggende kleur niet meer zichtbaar is. Bij latex spuiten in Weert heeft u de keuze uit verschillende kleuren latex verf. In principe zijn alle RAL-kleuren mogelijk, hier adviseren we u graag in.

Omdat latex spuiten minder arbeidsuren vraagt bent u op de eindstreep voordeliger uit. Dit is dan ook zeer geschikt voor aannemers, bouwbedrijven, kantoren, bedrijfspanden en particulieren.

Schilder Weert voor buitenschilderwerk

Is de gevel aan een opknapbeurt toe? Schilder Weert is er voor het buitenschilderwerk. Denk hierbij aan kozijnen maar ook aan de gevelmuur. Daarnaast zijn we beschikbaar voor het spuiten, lakken of verven van tuinhuisjes, garages, schuurtjes, overkappingen en ander schilderwerk buiten.

Spuiten van deuren en kozijnen

De voordeur is de eerste aanblik van de woning of het pand. Een deur laten spuiten betekent een strak en streeploos eindresultaat. Kies de gewenste RAL-kleur, onze lakken en verven zijn van een hoge kwaliteit. Zo gaat de deur weer jarenlang mee en ziet er perfect uit. Uiteraard ook mogelijk voor de achterdeur, schuurdeur en zelfs voor deuren binnenshuis. Vergeet de binnendeuren niet, want ook deze krijgen vroeg of laat met slijtageplekken te maken.

Lak spuiten van kozijnen is ook mogelijk, maar alleen wanneer dit goed bereikbaar is. We bepalen vooraf wat de beste methode is. Met de hand verven zorgt ervoor dat we op moeilijk bereikbare plekken komen. Uiteraard maken we hierbij gebruik van de beste materialen en onze jarenlange ervaring. Het resultaat mag er wezen.

Spuiten, lakken of verven van verschillende materialen

Of u nu de trap, muren, vloer, het tuinhuisje of iets anders wil laten opknappen: dit start bij schildersbedrijf Weert. We spuiten, lakken of verven met de hoogste zorgvuldigheid. Vooraf komen we de huidige staat van het schilderwerk beoordelen. Soms is het beter om de oude verflaag te verwijderen, hierna brengen we een primer, voorstrijk of grondverf aan.

Vooraf bespreken we de uit te voeren werkzaamheden. Aan de hand hiervan kunnen we ook een duidelijk kostenplaatje maken. Dit is belangrijk, want u wilt vooraf weten waar u aan toe bent. In de passende offerte vindt u ook eventuele extra werkzaamheden. Mochten bepaalde werkzaamheden uiteindelijk buiten de offerte vallen, dan overleggen we dit vooraf.

Schildersbedrijf Weert biedt een uitgebreide service

De woning of het pand is aan vernieuwing toe. Omdat muren de eerste aanblik zijn besteden we hier ook de nodige aandacht aan. Het latex spuiten van muren kan zowel bij nieuwbouwwoningen, appartementen, kantoren, oude woningen en nog veel meer. Hierin maken we geen onderscheid. Wel kunnen de werkzaamheden per situatie anders zijn, bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud of vocht in de muren.

Denkt u er ook aan om de plafonds mee te laten schilderen? Kijk eens omhoog, u zult merken dat het plafond na enkele jaren ook weer een opfrisbeurt kan gebruiken. Wanneer u alles in één keer laat schilderen dan bent u op de eindstreep goedkoper uit. Vraag gerust naar de mogelijkheden of een passende offerte, schilder Weert komt naar u toe.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Weert - Latex Spuiten Weert

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Weert - Latex Spuiten Weert

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Schilder Weert - latex spuiten villa weert

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen.

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570