Schilder Venray

Bent u op zoek naar een schilder in Venray? Steeghs Schilderwerken verzorgt al uw schilderwerken in Venray en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring met bestaande panden en nieuwbouw. Als schilder in Venray zijn wij u graag van dienst voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Wij verzorgen kleine, middelgrote en grote onderhoudsopdrachten voor particuliere en zakelijke klanten. Kiest u voor kwaliteit tegen scherpe prijzen? Dan bent u bij Steeghs Schilderwerken aan het juiste adres.

Binnenschilderwerk Venray

Beginnen uw wanden en plafonds geel uit te slaan of wilt u de muren een ander mooi kleurtje geven? Wilt u deze klus liever uitbesteden aan vakmensen die verstand van zaken hebben?  Als schilder in Venray vernieuwen wij graag uw binnenschilderwerk. Het binnenschilderwerk bepaalt mede met het interieur de sfeer van uw woning. Binnenschilderwerk kunt u het beste overlaten aan een professionele binnenschilder. Kies voor Steeghs Schilderwerken en u bent altijd verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Als ervaren schildersbedrijf leveren wij een uitstekende service.

Buitenschilderwerk Venray

Is uw woning toe aan nieuw buitenschilderwerk en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare schilder in Venray? Dan verzorgen wij graag al uw buitenschilderwerk als schilder in Venray. Ziet u scheurtjes of afgebladerde verf op de raamkozijnen, buitendeuren of dakkapel? Dan is het de hoogste tijd om een buitenschilder in te huren. Maar ook voor het laten schilderen of spuiten van de gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Zorg ervoor dat u achterstallig onderhoud voorkomt, omdat buitenschilderwerk naast de uitstraling van uw woning ook een beschermende functie heeft. Goed buitenschilderwerk zorgt ervoor dat uw woning beschermd is tegen vocht, zon en andere weersinvloeden. De waarde van uw woning blijft behouden door kwalitatief mooi en goed schilderwerk.

Latex spuiten in Venray

Latex spuiten binnen de gemeente Venray of directe omgeving van Venray is voor Steeghs Schilderwerken de perfecte klus. Doordat wij beschikken over de modernste Airless latex spuitmachines kunnen wij snel, efficiënt en voordelig spuitwerk leveren op vrijwel iedere locatie in Venray. Met de beste latex muurverf spuiten wij muren, wanden en plafonds weer mooi strak. Het spuiten van latex gaat sneller en is goedkoper. Latex spuiten is zeker voor grotere oppervlakten een perfecte oplossing. U bespaart tot wel 30% aan kosten en tijd. Voor vragen en advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Industrieel spuitwerk Venray

U kunt bij Steeghs Schilderwerken terecht voor industrieel spuitwerk. Denk hierbij aan het spuiten van gevelplaten, wanden, muren, metaal, zeecontainers, Laaddocks, portacabines of andere industriëlen objecten. Als u aangeeft aan welke eisen industrieel spuitwerk voor uw bedrijf moet voldoen, zorgen wij daarvoor. Door een duidelijke communicatie en intensieve samenwerking komen we tot de juiste oplossing. Door onze professionele uitrusting en ervaren vakmensen kunnen we zowel kleine als zeer grote oppervlakken eenvoudig en snel voor u spuiten. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs met snelle levertijd.

Industrieel spuitwerk venray - schilder venray

Heeft u bijvoorbeeld een restaurant en wilt u het plafond of de systeemplaten laten spuiten van uw keuken, maar u wilt geen inkomsten mislopen? Dan kunnen wij speciaal voor u op de dagen dat u dicht bent, starten en eventueel in de avond en nacht doorwerken.  Zo hoeft u geen extra dag uw zaak te sluiten. Bij Steeghs Schilderwerken denken wij met onze klanten mee en zoeken wij altijd naar de beste oplossing.

Hoe werken de schilders van Steeghs Schilderwerken?

Wij komen bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren te behandelen met voorstrijk. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verrassingen achteraf. Als erkend schildersbedrijf houden wij van een heldere communicatie en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, aangezien u achteraf niet voor verrassingen wilt komen staan.

Kleuradvies en offerteSchilder Venray - Binnenschilderwerk Venray - Betrouwbare schilder Venray

De kleuren verf die u wilt gebruiken geven sfeer aan de ruimte. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinaties? Wij geven u graag advies over de kleuren en combinaties. Kleur en licht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder licht is er geen kleur. Bij het kiezen van een kleur is het belangrijk dat u rekening houdt met hoe licht in de woning valt. Wij werken wekelijks met verschillende kleuren en kunnen u van vakkundig en helder advies voorzien. Samen met een van onze medewerkers worden uw wensen in vervulling gebracht. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een vrijblijvende offerte.

Het inplannen van het project

Samen met de klant plannen wij vervolgens het project in. Wij begrijpen als geen ander dat voor iedere situatie een andere planning nodig is. Ieder project staat op zichzelf. Wij willen zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u, uw medebewoners en omwonenden. Als er een geschikte datum is gevonden kunnen we het project inplannen en starten.

De start van het schilderwerk

De dag voor de afgesproken datum nemen we nog even telefonisch contact op. Op de dag zelf starten onze schilders om 8:00 uur. Ze gaan gestructureerd te werk en hebben oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en afwerking. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het binnenschilderwerk.

Steeghs Schilderwerken uw vakschilder in de regio Venray

Naast de regio Venlo en Venray zijn wij ook actief als schildersbedrijf in Nieuw Bergen en omgeving. Ben je op zoek naar een schilder in Nieuw Bergen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. 

Ral kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien.

Materialen

Als schilder in Venray maken wij gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. Een van deze merken is het Venlose bedrijf Drost Coatings. Drost Coatings is een echt Venloos bedrijf dat al ruim 100 jaar de beste verf voor vakschilders produceert. Als schildersbedrijf uit Venlo maken wij met trots gebruik van dit lokale merk.

Schilderwerk in Venray laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: