Schilder Venlo

Schilder Venlo is een veelgebruikte zoekterm op Google. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat u op onze website terecht bent gekomen. Steeghs Schilderwerken verzorgt al uw schilderwerken in Venlo en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring met bestaande of nieuwbouw. Uw interieur is niet af zonder mooi binnenschilderwerk. De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling en waarde van uw woning of bedrijfspand. Wilt u het schilderwerk in Venlo en omstreken graag aan professionals uitbesteden? Zowel kleine als grote projecten zijn bij Steeghs Schilderwerken Venlo in vertrouwde handen. 

Buitenschilderwerk Venlo

Onze klanten vinden de prijs/kwaliteit-verhouding van ons schilderwerk uitstekend. Vooral bij buitenschilderwerken zijn de kosten afhankelijk van de materialen. Voor buitenschilderwerk gebruiken wij alleen de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken verf die zorgt voor een goede dekking zodat uw woning of bedrijfspand jarenlang goed beschermt is tegen weersinvloeden. Veel mensen vergeten dat het buitenschilderwerk ook een andere functie heeft dan alleen een mooie uitstraling. Het buitenschilderwerk beschermt niet alleen uw woning, maar zorgt ook voor waardebehoud. Een goed onderhouden woning is veel meer waard dan een woning met achterstallig onderhoud. Ziet u scheurtjes of barsten in het schilderwerk? Dan is het schilderwerk aan vervanging toe. 

Binnenschilder Venlo

Steeghs Schilderwerken verzorgt naast het buitenschilderwerk ook het binnenschilderwerk in de regio Venlo. Het interieur zoals wanden, plafonds, deuren of kozijnen van uw bestaande of nieuwbouwwoning zijn natuurlijk niet af zonder mooi en strak binnenschilderwerk. U kunt ook gebruik maken van onze traprenovatie service. Wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet. Binnenschilderwerk kunt u het beste overlaten aan een professionele schilder. Kies voor Steeghs Schilderwerken en u bent altijd verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Als ervaren schildersbedrijf bieden wij onze klanten een uitstekende service aan. Naast het schilderwerk voorzien we u vrijblijvend van advies. 

Industrieel spuitwerk Venlo

U kunt bij Steeghs Schilderwerken in Venlo ook terecht voor industrieel spuitwerk. Als u aangeeft aan welke eisen industrieel spuitwerk voor uw bedrijf moet voldoen, zorgen wij voor een passende oplossing. Door goed overleg en te kijken naar de wensen van de klant, komen we tot de juiste oplossingen. Onze schilders hebben ervaring in het spuiten van portocabins, parkeergarages, metalen wanden, loodsen, zeecontainers, silo’s en overige industriële panden en objecten. Industrieel spuitwerk is maatwerk en iedere opdracht vraagt om een eigen aanpak. Een zeecontainer moet bestand zijn tegen het zoute zeewater en daarvoor gebruiken wij een andere verfsoort dan voor een voersilo. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Latex spuiten Venlo

Latex spuiten in de gemeente Venlo en de omringende plaatsen is voor onze schilders de perfecte klus, omdat wij beschikken over de modernste Airless latex spuitmachines. Door deze professionele techniek  kunnen wij snel, efficiënt en voordelig spuitwerk leveren. Met de hoogwaardige spuitlatex spuiten wij muren, wanden, en plafonds van particuliere woningen, villa’s en bedrijfspanden in een korte termijn. Het spuiten van latex gaat vele malen sneller dan het traditionele sauswerk. Omdat het sneller gaat, is het ook nog eens 30% goedkoper dan wanneer we het met de roller doen. 

Industrieel spuitwerk venlo - schilder venray

Als schilder in Venlo denken wij aan uw speciale wensen

Als schildersbedrijf uit Venlo weten wij hoe belangrijk flexibiliteit is voor sommige ondernemers. Wilt u uw zaak niet extra dichthouden, dan is het mogelijk voor ons om in de avond- en nachturen te werken. In het verleden hebben wij voor diverse restaurants het spuitwerk in het restaurant en keuken vernieuwd buiten de reguliere openingstijden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Werkzaamheden schilder VenloSchilder Venlo - Steeghs Schilderwerken Venlo -

Steeghs Schilderwerken Venlo heeft ruime ervaring op het gebied van schilderwerken bij scholen, zorginstellingen, kantoorpanden, kamerverhuurbedrijven, overige zakelijke opdrachtgevers en particulieren. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan werkzaamheden: 

  • Schilderen van raamkozijnen
  • Schilderen van deuren en deurposten
  • Schilderen van houten en metalen trappen
  • Schilderen van wanden en plafonds
  • Schilderen van tuinhout
  • Schilderen van daklijsten en dakkapellen
  • Schilderen van vloeren in bedrijfspanden, bergruimtes en garages
  • Schilderen van trappen
  • Schilderen van buitenmuren

Hoe werken de schilders van Steeghs Schilderwerken Venlo?

Wij komen bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren te behandelen met voorstrijk. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verrassingen achteraf. Wij streven naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, aangezien u achteraf niet voor verrassingen wilt komen staan. 

Kleuradvies en offerteSchilder Venlo - Binnenschilderwerk Venlo - Betrouwbare schilder Venlo

De kleuren verf die u wilt gebruiken geven sfeer aan de ruimte. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinaties? Wij geven u graag advies over de kleuren en combinaties; uw wensen staan voorop. Wij werken wekelijks met verschillende kleuren en kunnen u van vakkundig en helder advies voorzien. Samen met een van onze medewerkers worden uw wensen in vervulling gebracht. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u binnen 24 uur van ons. 

Het inplannen van het project

Samen met de klant plannen wij vervolgens het project in. Wij begrijpen als geen ander dat voor iedere situatie een andere planning nodig is. Ieder project staat op zichzelf. Wij willen zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u, uw medebewoners en omwonenden. Als er een geschikte datum is gevonden kunnen we het project inplannen en starten.

De start van het schilderwerk in Venlo

De dag voor de afgesproken datum nemen we nog even telefonisch contact op. Op de dag zelf starten onze schilders om 8:00 uur. Ze gaan gestructureerd te werk en hebben oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en afwerking. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het binnenschilderwerk.

Ral kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien.

Materialen

Als schilder Venlo maken wij gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken Venlo gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. Een van deze merken is het Venlose bedrijf Drost Coatings. Drost Coatings is een echt Venloos bedrijf dat al ruim 100 jaar de beste verf voor vakschilders produceert.

Schilderwerk in Venlo laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: