Schilder Velden

Schilder Velden is een veelgebruikte zoekterm op Google. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat u op onze website terecht bent gekomen. Bent u op zoek naar een schilder in Velden? Steeghs schilderwerken verzorgt al uw schilderwerken in Velden en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring met nieuwbouw en bestaande bouwprojecten. Uw interieur is niet af zonder mooi binnenschilderwerk. De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw woonkamer of kantoor. U wilt natuurlijk ook dat uw woonkamer er mooi en warm uitziet. Wilt u uw binnenschilderwerk in Venlo en omstreken graag aan professionals uitbesteden? Het binnenschilderwerk is bij Steeghs Schilderwerken Velden in vertrouwde handen. Uw woning is niet af zonder buitenschilderwerk. Het buitenschilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand aan de buitenkant. Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen de verschillende weersomstandigheden die ons land kent. Ook hiervoor bent u bij schilder Velden aan het juiste adres.

Werkzaamheden schilder VeldenSchilder Velden | buitenschilderwerk - schilder Venlo - Schilder tegelen

Steeghs Schilderwerken heeft ruime ervaring op het gebied van schilderwerken bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Velden en omstreken. Voor onze schilders is geen klus te groot. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden. Hieronder een kleine greep uit onze werkzaamheden:

  • Schilderen van raamkozijnen
  • Schilderen van buitenmuren
  • Schilderen van trappen
  • Schilderen van deuren en deurposten
  • Schilderen van houten en metalen trappen
  • Schilderen van wanden en plafonds
  • Schilderen van tuinhout
  • Schilderen van daklijsten en dakkapellen
  • Schilderen van vloeren in bedrijfspanden, bergruimtes en garages

Hoe werken de schilders van Steeghs Schilderwerken Velden?

Wij komen bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren te behandelen met voorstrijk. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verrassingen achteraf. Als echte vakschilder streven wij naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, aangezien u achteraf niet voor verrassingen wilt komen staan. 

Kleuradvies en offerteSchilder Venlo - Binnenschilderwerk Venlo - Betrouwbare schilder Venlo

De kleuren verf die u wilt gebruiken geven sfeer aan de ruimte. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinaties? Onze schilders voorzien u graag van advies over de kleuren en materialen; uw wensen staan voorop. Wij werken wekelijks met verschillende kleuren en kunnen u van vakkundig en helder advies voorzien. Samen met een van onze medewerkers worden uw wensen in vervulling gebracht. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u binnen 24 uur van ons. 

Het inplannen van het project

Samen met de klant plannen wij vervolgens het project in. Wij begrijpen als geen ander dat voor iedere situatie een andere planning nodig is. Ieder project staat op zichzelf. Onze schilders zullen zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u, uw medebewoners en omwonenden. Als er een geschikte datum is gevonden kunnen we het project inplannen en starten.

De start van het schilderwerk

De dag voor de afgesproken datum nemen we nog even telefonisch contact op. Op de dag zelf starten onze schilders om 8:00 uur. Ze gaan gestructureerd te werk en hebben oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en afwerking. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het binnenschilderwerk. Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Stel ze dan gerust aan een van onze medewerkers.

Ral kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien. Zoek niet langer naar een Schilder in Arcen en neem contact met ons op!

Materialen

Als schilder Venlo maken wij gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken Venlo gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. Een van deze merken is het Venlose bedrijf Drost Coatings. Drost Coatings is een echt Venloos bedrijf dat al ruim 100 jaar de beste verf voor vakschilders produceert.

Schilderwerk in Velden laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: