Schilder Tegelen

Schilder Tegelen is een veelgebruikte zoekterm op Google. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat u op onze website terecht bent gekomen. Bent u op zoek naar een schilder in Tegelen? Steeghs schilderwerken verzorgt al uw schilderwerken in Tegelen en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schilderwerken, zoals binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, sauswerk en spuitwerk. Zowel in bestaande panden als nieuwbouwwoningen werken wij in Tegelen en omgeving.

Schilder tegelen - Binnenschilderwerk - Schilder Venlo - Steeghs Schilderwerken Venlo - Schilder VenloSchilder Tegelen voor al uw binnenschilderwerk

Als schilder in Tegelen verzorgen wij al uw binnenschilderwerk. Wij zorgen voor een strakke afwerking van het binnenwerk. Denk hierbij aan het texen van muren en plafonds, keukenkastjes schilderen of het schilderen van uw badkamer. Bij het binnenschilderwerk letten wij vooral op de staat van de verf. Een goede voorbereiding is vaak het halve werk en tevens van belang voor de kwaliteit van het schilderwerk.

Schilder Tegelen voor al uw buitenschilderwerk

Steeghs Schilderwerken is uw partner als het gaat om buitenschilderwerk. Het buitenschilderwerk is erg belangrijk en zorgt ervoor dat uw woning of pand in een goede staat verkeerd. U wilt natuurlijk niet dat het houtwerk van uw woning of pand gaat rotten. De meeste woningen moeten om de 5 tot 10 jaar geschilderd worden. Ben de problemen voor en huur een professional in om uw woning van een nieuwe verflaag te voorzien!

Hoe werken de schilders van Steeghs Schilderwerken Tegelen?

Wij komen bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren te behandelen met voorstrijk. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verrassingen achteraf. Wij streven naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, aangezien u achteraf niet voor verrassingen wilt komen staan. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld kosten voor reparaties door het ontstaan van houtrot of extra uren die nodig zijn om het houtwerk te schuren door achterstallig onderhoud.

Kleuradvies en offerteSchilder tegelen - Schilder Venlo - Binnenschilderwerk Venlo - Betrouwbare schilder Venlo

De kleuren verf die u wilt gebruiken geven sfeer aan de ruimte. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinaties? Wij geven u graag advies over de kleuren en combinaties; uw wensen staan voorop. Wij werken wekelijks met verschillende kleuren en kunnen u van vakkundig en helder advies voorzien. Samen met een van onze medewerkers worden uw wensen in vervulling gebracht. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u binnen 24 uur van ons. 

Het inplannen van het project

Samen met de klant plannen wij vervolgens het project in. Wij begrijpen als geen ander dat voor iedere situatie een andere planning nodig is. Ieder project staat op zichzelf. Wij willen zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u, uw medebewoners en omwonenden. Als er een geschikte datum is gevonden kunnen we het project inplannen en starten.

De start van het schilderwerk

De dag voor de afgesproken datum nemen we nog even telefonisch contact op. Op de dag zelf starten onze schilders om 8:00 uur. Ze gaan gestructureerd te werk en hebben oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en afwerking. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het binnenschilderwerk. Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Stel ze dan gerust aan een van onze medewerkers.

Ral-kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien. Zoek niet langer naar een schilder in Tegelen en neem contact met ons op!

Materialen

Als schilder in Tegelen maken wij gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken Venlo gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. Een van deze merken is het Venlose bedrijf Drost Coatings. Drost Coatings is een echt Venloos bedrijf dat al ruim 100 jaar de beste verf voor vakschilders produceert.

Schilderwerk in Tegelen laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: