Schilder Sevenum

Op zoek naar een schilder in Sevenum? Steeghs Schilderwerken is een schildersbedrijf uit Venlo dat een werkgebied heeft in heel Limburg en Brabant. In deze regio vol prachtige karakteristieke panden hebben wij een breed scala aan particuliere en zakelijke klanten. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het spuiten van woningen, bedrijfspanden en nieuwbouwwoningen. Daarmee hebben we de kwaliteit van het schilderwerk naar een nog hoger niveau getild.

Binnenschilderwerk in Sevenum

Voor het binnenschilderwerk werken wij met de nieuwste verftechnieken en verfsoorten. Steeghs Schilderwerken hecht veel waarde aan milieuvriendelijke producten en investeert in duurzaamheid. De producten die wij voor het binnenschilderwerk gebruiken zijn op waterbasis en geurarm. u heeft daardoor geen last van een vervelende verfgeur in uw woning of bedrijfspand. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning van binnen te laten spuiten. Denk hierbij aan de wanden en plafonds met latex spuiten, maar ook de deuren, kozijnen en trappen kunnen wij spuiten. Het resultaat is vele malen mooier en strakker. Steeghs Schilderwerken kiest altijd voor de hoogste kwaliteit afwerking.

Buitenschilderwerk Sevenum

Is uw pand of woonhuis toe aan periodiek onderhoud of wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan is het tijd om de professionals van Steeghs Schilderwerken in te schakelen. Wij verzorgen al het buitenschilderwerk in de regio Horst aan de Maas. De buitenkant van uw woning vormt uw visitekaartje richting bezoekers. Mooi buitenschilderwerk is daarvoor doorslaggevend. Of het nu gaat om een monumentaal pand, woonboerderij, nieuwbouw of renovatiewoning. Bij ons bent u aan het juiste adres. Het schilderen of spuiten van grote oppervlaktes is onze specialiteit.

Latex Spuiten Sevenum

Toe aan een frisse strakke uitstraling? Door latex te spuiten wordt het resultaat superstrak en verhoog de je de kwaliteit van het schilderwerk. Daarnaast bespaar je tot wel 40% op de kosten, omdat het werk in een kort tijdbestek opgeleverd kan worden. Het spuiten van verf gaat 10x sneller dan traditioneel schilderwerk. Met het spuiten van verf wordt ook nog eens de kwaliteit verhoogd. De verf wordt verneveld en een dikkere verlaag aangebracht dan met rollen. Latex spuiten is zeer aantrekkelijk als het om grotere oppervlaktes gaat vanaf 100 m². Denk hierbij aan muren en plafonds van grote woningen, villa’s, nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden.

Voordelen van het latex spuiten in Sevenum:

  • Egaler en strakker eindresultaat van hogere kwaliteit
  • Prijzen liggen tot wel 40% lager dan het traditioneel sauswerk
  • Direct dekkend en zonder strepen
  • Sneller dan traditioneel rollen (binnen 1 dag klaar)
Latex spuiten Sevenum  - Schilder Horst aan de Maas

Latex spuiten Horst aan de Maas

Uw nieuwbouwwoning in Sevenum met latex spuiten

Het laten bouwen van een nieuwbouwwoning vergt veel plannen en organiseren. Steeghs Schilderwerken neemt graag het latex spuitwerk graag op zich. Latex spuiten door onze professionals bespaart u flink geld en tijd. Wanneer uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met nieuw gestucte wanden en plafonds is latex spuiten de beste optie. Dit zal zorgen voor een zeer strak en egaal eindresultaat zonder strepen of baanvorming.

Latex spuiten bedrijfspand Horst aan de Maas

Bedrijfspanden bestaan vaak uit grote oppervlaktes en het schilderen is een tijdrovende klus. Om uw bedrijfspand snel, strak en bijzonder kostenbesparend te schilderen, is latex spuiten de ideale oplossing.  De latex spuiters van Steeghs Schilderwerken hebben ruime ervaring in deze moderne verftechniek. In een korttijdsbestek kunnen wij grote oppervlaktes tegen een aantrekkelijke prijs spuiten en opleveren. Zo heeft u minimaal overlast van de werkzaamheden en kunt u ongestoord verder gaan met uw bedrijfsvoering. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook voor latex spuiten in Venlo kunt u bij ons terecht.

 

Ral kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien.

Materialen

Als schilder in Horst aan de Maas maken wij gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. Een van deze merken is het Venlose bedrijf Drost Coatings. Drost Coatings is een echt Venloos bedrijf dat al ruim 100 jaar de beste verf voor vakschilders produceert.

Schilderwerk in Horst aan de Maas laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: