Schilder Roggel

U zoekt een schilder in Roggel? Wilt u de binnenkant van de woning een nieuw en fris uiterlijk geven of kan de buitenkant een opknapbeurt gebruiken? Schilder Roggel staat klaar voor al uw schilderwerk. Ons werk kenmerkt zich door vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Schildersbedrijf Roggel voert diverse werkzaamheden uit waaronder het schilderen van kozijnen, latex spuiten van muren en overige klussen.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Roggel–>

Schildersbedrijf Roggel voor bedrijven en particulieren

Steegs Schilderwerken, actief in Roggel en omgeving, verricht werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Denk hierbij aan het opleveren van nieuwbouwprojecten, het opknappen van bedrijfspanden en kantoren of het schilderen van binnen- en buitenmuren.

We gaan voor topkwaliteit schilderwerk. Hierbij maken we gebruik van moderne schildertechnieken en de beste kwaliteit materialen. Op al onze werkzaamheden zit garantie. Schilder Roggel is hiermee altijd een goede keuze.

Latex spuiten van muren en plafonds

Traditioneel worden muren en plafonds met de hand geschilderd. Dit is ideaal bij lastig bereikbare plaatsen of vreemde hoeken. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor latex spuiten. Schildersbedrijf Roggel gaat hiermee snel en effectief te werk.

Het voordeel van latex spuiten is dat deze werkwijze sneller en hiermee kostenbesparend is. Het is geschikt voor de behandeling van grote muren of meerdere kamers. Het eindresultaat is strak en streeploos. Hierbij is keuze uit verschillende kleuren latex, uiteraard allemaal van de beste kwaliteit. Latex spuitwerk van een villa of latex spuitwerk van een nieuwbouwwoning bij ons bent u aan het juiste adres.

Schilderen van deuren en kozijnen

Houten binnendeuren vertonen vroeg of laat schadeplekken of slijtageplekken. Dit ontstaat door stoten en krassen, het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen maar ook door vocht van buitenaf. Buitendeuren hebben nog meer te lijden. Het is belangrijk om houten deuren regelmatig te voorzien van een nieuwe verflaag.

Schildersbedrijf Roggel verwijdert eerst de oude verflaag of schuurt de deur (licht) op. Een en ander is afhankelijk van de bestaande toepassing. Deuren worden met de hand geschilderd of gespoten. Dit stelt ons in staat om het schilderwerk tot in perfectie af te leveren. Ook aan kozijnen besteden we de nodige aandacht. Laat buitenkozijnen om de 5-6 jaar schilderen, dit beschermt tegen verschillende weersinvloeden.

Schilder Roggel: ook voor trappen en vloeren

Vooral de trap wordt intensief gebruikt en zal als eerste slijten. Dit geldt ook voor de vloer in bijvoorbeeld de werkruimte, kantoor of garage. Bij schilder Roggel heeft u de mogelijkheid om de trap in elke gewenste kleur te laten schilderen. We maken gebruik van een hoge kwaliteit verf of lak, dit moet immers goed bestand zijn tegen krassen, stoten en intensief gebruik.

Een oude houten of betonnen vloer (opnieuw) laten behandelen? Ook hiervoor schakelt u schildersbedrijf Roggel in. Een houten vloer laten schilderen vraagt veel voorbereiding. Wanneer de vloer niet goed geschuurd en gepolijst is dan zal de afwerking niet altijd goed uitvallen. Daarom gaan we vakkundig te werk. Ook het schilderen van betonnen vloeren behoort tot de mogelijkheden.

Buitenschilderwerk in Roggel en omgeving

Oude buitenmuren vertonen met de jaren verweerde of lelijke plekken. Wanneer buitenmuren geschilderd zijn dan zal het schilderwerk met de jaren minder mooi worden. Geef de buitengevel een geheel nieuwe uitstraling met buitenschilderwerk.

Steegs Schilderwerken werkt in Roggel en omgeving. Hierbij verzorgen we het schilderwerk van buitenmuren waaronder de woning, bedrijfspand, garage of aanbouw.

Hoge kwaliteit verf, lak of latex

Een schilderbeurt is één ding, het is echter belangrijk dat het schilderwerk lang meegaat. Daarom maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit verf, lak of latex. Schildersbedrijf Roggel adviseert over de verfsoort en de beschikbare kleuren.

Naast een hoge kwaliteit verf, lak of latex maken we ook gebruik van moderne apparatuur of gereedschappen. Zo kunnen we snel en effectief werken. Een streeploos eindresultaat, daar streven we naar.

Tarief schildersbedrijf Roggel

Geen tijd of zin in een schildersklus? Liever een vakman inschakelen en er zeker van zijn dat het resultaat ook écht goed is? Schilder Roggel is inzetbaar voor al het binnen- en buitenschilderwerk. Houten deuren, kozijnen, constructies of meubilair maar ook muren, plafonds of trappen gaan jarenlang mee en zijn goed beschermd tegen verschillende invloeden van buitenaf.

Vraag vooraf altijd een passende offerte. Steegs Schilderwerken levert maatwerk, geen project is hetzelfde. Een offerte aanvragen is vrijblijvend en verplicht tot niets.

Neem contact op met schildersbedrijf Roggel

Vragen over binnen- of buitenschilderwerk of de tarieven? Neem gerust contact op, dit kan telefonisch of per e-mail. We staan u deskundig te woord en beantwoorden graag al uw vragen.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Roggel - Latex spuiten Roggel in kleur - Deuren spuiten

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Roggel - Latex spuiten Panningen alle kleuren

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten Panningen - Schilder Asten

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570