Schilder Roermond

Schilder Roermond is een veelgebruikte zoekterm op Google. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat u op onze website terecht bent gekomen. Bent u op zoek naar een schilder in Roermond? Steeghs schilderwerken verzorgt al uw schilderwerken in Roermond en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring met bestaande panden en nieuwbouw. Voor ons is geen klus te groot. Wij begrijpen als geen ander dat u het schilderwerk aan echte professionals wilt uitbesteden. Naast schilderwerk geven wij ook advies aan onze klanten.

Schildersbedrijf in Roermond nodig? Steeghs Schilderwerken is uw betrouwbare schilder in Roermond

Uw woning laten schilderen door Steeghs Schilderwerken draagt bij aan het behoud van uw woning. Een woning die goed in de verf zit, draagt niet alleen bij aan een prettig wooncomfort, ook kan dit u geld en onderhoud besparen. Door achterstallig onderhoud kunnen namelijk onnodig problemen ontstaan, zoals houtrot, vochtschade, vochtdoorslag en schimmelvorming. Dit ziet er niet mooi uit en is ook nog eens slecht voor uw gezondheid.

Uw woning of bedrijfspand laten schilderen in Roermond

Met het juiste schilderwerk zorgt u ervoor dat de vele weersinvloeden die ons land kent geen kans krijgen. Door regelmatig onderhoud zal uw woning waardevast blijven. De kwaliteit en het vakmanschap van Steeghs Schilderwerken zorgen ervoor dat uw woning fraai oogt en maximaal beschermd is. De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt tevens de uitstraling van uw woning of pand. De meeste woningen moeten om de 5 tot 10 jaar geschilderd worden. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of wilt u uw bestaande woning in Roermond laten schilderen? Dan helpen wij u graag verder. Tevens kunnen onze schilders u van professioneel advies voorzien met betrekking tot de kleuren en de mogelijkheden die er zijn.

Schilder Roermond - Schildersbedrijf Roermond

Binnenschilder Roermond

Uw interieur is niet af zonder strak binnenschilderwerk. Er zijn diverse redenen om uw binnenschilderwerk te vernieuwen. Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, scheuren of krassen op het schilderwerk? Bent u gewoon toe aan een nieuwe look van uw woning of bedrijfspand? Van het verven en spuiten van muren tot het schuren en schilderen van houtwerk: wij hebben alle expertise in huis om uw woning of bedrijfspand in Roermond er weer stralend uit te laten zien.

Buitenschilder Roermond

Uw woning of bedrijfspand is niet af zonder buitenschilderwerk. De kwaliteit van het buitenschilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw Schilder Roermond - Schildersbedrijf Roermondpand. Buitenschilderwerk heeft ook een beschermende functie. Door het aanbrengen van professionele verf heeft uw pand minder last van slijtage. De weersinvloeden hebben grote impact op het schilderwerk, daarom is het van belang dat het buitenschilderwerk regelmatig wordt vernieuwd. Zo voorkomt u houtrot, schimmeldoorslag en vochtdoorslag. Als u thuis bent, wilt u natuurlijk dat uw huis een mooie uitstraling heeft die u een goed gevoel geeft. Voor uw bedrijfspand geldt hetzelfde; u wilt een goede indruk achterlaten op uw klanten. Bij Steeghs Schilderwerken bent u aan het juiste adres. Steeghs Schilderwerken is uw betrouwbare vakschilder in Roermond. Of u nu kiest voor latex spuiten in Roermond of voor traditioneel schilderwerk!

Voor wie is de Schilder in Roermond geschikt?

Als schildersbedrijf in de regio Roermond hebben wij een uiteenlopend klantenbestand. Naast particulieren voorzien wij ook in het schilderwerk van woningbouwverenigingen, zorginstellingen, stichtingen, verenigingen, bouwbedrijven, vastgoedbeheerders en meer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkzaamheden schilder Roermond

Steeghs Schilderwerken heeft ruime ervaring op het gebied van schilderwerken in de regio Roermond. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden. Hieronder een kleine greep uit onze werkzaamheden:

Latex spuiten Roermond

Latex spuiten heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Steeghs Schilderwerken heeft zich volledig ingezet op het spuitwerk. Onze schilders volgen de laatste ontwikkelingen en volgen regelmatig trainingen om de hoogste kwaliteit spuitwerk te kunnen leveren. Als het nu gaat om deuren spuiten of om uw nieuwbouwvilla met latex te laten spuiten. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Hoe werken de schilders van Steeghs Schilderwerken in Roermond?

Wij komen bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren te behandelen met voorstrijk. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verrassingen achteraf. Wij streven naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, aangezien u achteraf niet voor verrassingen wilt komen staan. Steeghs Schilderwerken je schilder in Venlo, Roermond en omstreken.

Kleuradvies en offerteSchilder Roermond - Schildersbedrijf Roermond

De kleuren verf die u wilt gebruiken geven sfeer aan de ruimte. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinaties? Wij geven u graag advies over de kleuren en combinaties; uw wensen staan voorop. Wij werken wekelijks met verschillende kleuren en kunnen u van vakkundig en helder advies voorzien. Samen met een van onze medewerkers worden uw wensen in vervulling gebracht. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u binnen 24 uur van ons.

Het inplannen van het project

Samen met de klant plannen wij vervolgens het project in. Wij begrijpen als geen ander dat voor iedere situatie een andere planning nodig is. Ieder project staat op zichzelf. Wij willen zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u, uw medebewoners en omwonenden. Als er een geschikte datum is gevonden kunnen we het project inplannen en starten.

De start van het schilderwerk

De dag voor de afgesproken datum nemen we nog even telefonisch contact op. Op de dag zelf starten onze schilders om 8:00 uur. Ze gaan gestructureerd te werk en hebben oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en afwerking. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het binnenschilderwerk. Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Stel ze dan gerust aan een van onze medewerkers.

Ral kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien. Zoek niet langer naar een Schilder in Roermond en neem contact met ons op!

Materialen

Als schilderbedrijf in Roermond maken wij gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. Een van deze merken is het Venlose bedrijf Drost Coatings. Drost Coatings is een echt Venloos bedrijf dat al ruim 100 jaar de beste verf voor vakschilders produceert.

Schilderwerk in Roermond laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: