Schilder Panningen

Schilder Panningen voert voornamelijk binnenschilderwerk voor particulieren en bedrijven uit. Met vele jaren ervaring is Steegs Schilderwerken dé partner voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden. We werken in Panningen en directe omgeving. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor schilderwerk in de regio Peel en Maas.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Panningen–>

Schildersbedrijf Panningen neemt werk uit handen

Geen tijd voor een schildersklus of heeft u hier de ervaring niet mee? Schildersbedrijf Panningen neemt u veel werk uit handen. We maken gebruik van moderne schildertechnieken en leveren topkwaliteit schilderwerk.

We volgen de nieuwste innovaties op schildersgebied. Hierbij gaan we vakkundig en snel te werk. Het milieu is belangrijk, daarom scheiden we al ons afval. U ziet, schilder Panningen is een goede keuze.

Muren en plafonds schilderen

Het besluit staat vast: muren en plafonds zijn aan een opknapbeurt toe. Maar ook een nieuwbouwproject vraagt om een grondige aanpak. Zelf aan de slag met verf, kwast of roller? Dit vraagt een goede voorbereiding, veel tijd en brengt de nodige kosten met zich mee. Daarnaast is niet altijd duidelijk of u de juiste kleur heeft en of de verf goed dekt.

Bespaar deze moeite en vertrouw op schildersbedrijf Panningen. We verzorgen het binnenschilderwerk en gaan voor een perfecte afwerking en oplevering. Vooraf de details bespreken? Niet meer dan logisch. De keuze van de verfsoort, kleur maar ook de hoeveelheid werk moet besproken worden. Hier hoort natuurlijk een passende offerte bij.

Latex verven of latex spuiten

Bij het schilderen van muren en plafonds is er keuze uit (met de hand) latex verven of latex spuiten. Het latex verven is een klassieke werkwijze waarbij het niet nodig is om alles af te plakken. Door met de hand te werken wordt er aandacht besteed aan details. Randen en fijnwerk wordt op deze manier voorzien van de perfecte afwerking.

Latex spuiten is een snelle methode. Het resultaat: strak en streeploos. Net als bij gewoon latex verven is er bij latex spuiten ook keuze uit verschillende verfkleuren. Bij latex spuiten is het wel nodig om meer af te plakken. Het voordeel van latex spuiten is dat het sneller klaar is en het resultaat veel mooier is dan bij traditioneel schilderwerk. Daar kiezen wij altijd voor spuitwerk indien de situatie dit toelaat. Steeghs Schilderwerken levert de hoogste kwaliteit latex spuitwerk in de regio Peel en Maas. Gelukkig heeft schilder Panningen hier jarenlang ervaring mee.

Schilder Panningen: trappen, deuren en kozijnen

De trap wordt intensief gebruikt. Vroeg of laat vertoont deze slijtageplekken. Dit is een normaal verschijnsel maar zorgt wel voor een ‘oude’ uitstraling. Gelukkig is hier een oplossing voor: het schilderen van trappen. Dit kan in elke gewenste kleur. Het is belangrijk om voor een hoge kwaliteit verf of lak te gaan, deze moeten vooral bij de trap tegen een stootje kunnen.

Deuren en kozijnen hebben ook veel te lijden. Vooral met kinderen en huisdieren slijten deze sneller. Daarnaast kan het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen voor extra slijtage zorgen. Nieuwe of oude deuren en kozijnen laten schilderen? Schilder Panningen komt naar u toe. Dit fijnwerk verrichten we met de hand, maar soms kan er ook gekozen worden voor spuitwerk. Laat uw deuren spuiten voor het mooiste resultaat. Vraag om advies.

Schilder Panningen - Latex Spuiten Panningen

Geld besparen op verf

Schildersbedrijf Panningen bespaart u geld op verf. Zelf aan de slag lijkt goedkoop maar heeft op de eindstreep nog wat nadelen. Het eindresultaat is niet altijd zoals gewenst. Bovendien wordt er teveel verf ingekocht of moet het schilderwerk opnieuw.

Schilder Panningen werkt in één keer door en levert alles perfect op. Dit bespaart op verfkosten. Vaak zijn we in één dag klaar. Gaat het om het schilderen of spuiten van de gehele woning of het appartement (muren en plafonds)? Dan zijn we soms meerdere dagen bezig. Uiteraard plannen we dit van tevoren goed in. Ook voor het latex spuiten van uw nieuwbouwwoning bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten schildersbedrijf Panningen

Wat kost het inhuren van een ervaren schilder? Belangrijk om te weten: het inhuren van een professional bespaart tijd en geld. Natuurlijk is het een investering maar wel een goede. Muren, plafonds, deuren of ander schilderwerk gaat jarenlang mee. Bovendien blijft de ondergrond goed beschermd tegen weersinvloeden, krassen of stoten.

Geen project is hetzelfde, we leveren maatwerk. Weten wat de kosten van schilder Panningen zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij werken samen met groothandels als Woodfield, Van der Putten en Sigma.

Contact opnemen met schilder Panningen

Informatie over de werkwijze of kosten van schildersbedrijf Panningen? Steegs Schilderwerken is via de e-mail altijd bereikbaar, dit is ook de makkelijkste manier voor het aanvragen van een offerte. Bellen kan natuurlijk ook. Steeghs Schilderwerken uw betrouwbare schilder in Helden en Panningen.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Panningen - Latex Spuiten Panningen

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Panningen - Latex spuiten Panningen alle kleuren

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten Panningen - Schilder Asten

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570