Schilder Nieuw Bergen

Steeghs Schilderwerken is uw schilder- en spuitbedrijf in Nieuw Bergen. We komen met ons vakkundig en betaalbaar schilderwerk naar u toe. Hierbij zijn we inzetbaar voor (bijna) elke klus. Denk hierbij aan binnenschilderwerk zoals muren en plafonds, trap of kozijnen maar ook buiten schilderwerk. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in latex spuiten.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan–>

Schildersbedrijf Nieuw Bergen

Een nieuwbouwproject of een bestaande woning, de afwerking moet perfect zijn. Bij bestaande of oude woningen is het belangrijk om deze regelmatig van een opknapbeurt te voorzien. Kozijnen die opnieuw geschilderd worden zien er weer fris en strak uit. Bij nieuwbouwprojecten wordt veel aandacht aan de binnenmuren en plafonds besteed. Ook dit moet er bij oplevering perfect uitzien.

Schildersbedrijf Nieuw Bergen is multifunctioneel inzetbaar. We maken gebruik van moderne schildertechnieken en professioneel apparatuur. Uiteraard kiezen we ook voor de beste kwaliteit materialen en verf.

Schilder Nieuw bergen - Latex spuiten nieuwbouwwoning alle kleuren

Een schilder inhuren

Wanneer is het noodzakelijk om voor de woning in Nieuw Bergen (of omgeving) een schilder in te huren? Bedrijven besteden dit soort werkzaamheden liever uit, simpelweg omdat eigen personeel hier niet toe bevoegd of in gespecialiseerd is. Voor particulieren zijn er verschillende situaties waarbij het inschakelen van een professionele schilder de voorkeur verdient.

Zelf schilderen bespaart op de kosten maar kan uiteindelijk veel meer tijd en geld kosten dan verwacht. Bovendien is het resultaat niet altijd zoals gewenst. Steeghs Schilderwerk is goed inzetbaar voor verschillende schildersklussen. Het resultaat is altijd even mooi en er zit garantie op de geleverde werkzaamheden. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect eindresultaat, in minder tijd dan wanneer u dit zelf doet.

Latex spuiten of schilderen van muren en plafonds

Zijn de muren of plafonds aan een opknapbeurt toe? Liever een andere kleur op de muur of moeten nieuwe muren worden afgewerkt? Schilder Nieuw Bergen is gespecialiseerd in het latex spuiten van muren en plafonds. Dit geeft de mooiste en strakste afwerking voor uw binnenschilderwerk.

Voordeel van latex spuiten is dat dit een snelle werkwijze is. Hierdoor kan een gehele woning of appartement snel worden opgeleverd. Bovendien is het eindresultaat strak en streeploos, heel anders dan met de hand schilderen. Latex spuiten is in verschillende kleuren mogelijk. Natuurlijk kunnen we ook met de hand schilderen. Dit is vooral geschikt voor moeilijk bereikbare plekken, kleine oppervlakken of vreemde hoeken.

Deuren en kozijnen laten schilderen (Nieuw Bergen)

Houten deuren en kozijnen hebben een natuurlijke uitstraling. Met het juiste onderhoud gaan dit soort kozijnen heel lang mee. Hierbij is het wel belangrijk om het houtwerk regelmatig te (laten) schilderen. Dit kan in de huidige kleur maar ook een andere kleur is mogelijk.

Binnendeuren zijn minder onderhevig aan weersinvloeden maar kunnen wel slijtageplekken door aanraking vertonen. Deuren en kozijnen in vochtige ruimtes vragen iets meer onderhoud. Voor buitendeuren en buitenkozijnen is het belangrijk om deze zeker om de vijf jaar te laten schilderen. Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en kiezen daarom voor het spuiten van deuren, kozijnen en trappen.

Schildersbedrijf Nieuw Bergen: ook voor trappen en vloeren

Een houten trap of vloer is altijd een goede keus maar vraagt wel om wat onderhoud. Door een trap of vloer opnieuw te laten schilderen of lakken krijgen deze een geheel nieuwe uitstraling. Slijtageplekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bovendien gaat de trap of vloer weer jarenlang mee.

Hoe vaak dit schilderwerk moet gebeuren hangt onder andere van de grootte van het gezin af. Maar ook in hoeverre de trap of de vloer belast wordt. Wanneer iets slijtageplekken vertoont is het echt tijd om schildersbedrijf Nieuw Bergen in te schakelen. We adviseren over de juiste kleuren, verf of lak en informeren over het plan van aanpak.

Buitenschilderwerk: gevel, houtwerk etc.

De gevel laten schilderen? Wanneer de gevel al een kleur heeft dan is het mogelijk om dit in dezelfde kleur over te laten schilderen. Is er nog geen kleur aanwezig of kiest u voor een andere kleur? Vraag vooraf toestemming aan de gemeente, dit voorkomt achteraf een hoop gedoe.

Steeghs Schilderwerken is inzetbaar voor verschillend buitenschilderwerk waaronder de gevel, houtwerk, tuinmeubilair of andere schildersklussen.

Schilder Nieuw bergen

De beste kwaliteit tegen een voordelige prijs

Voor Nieuw Bergen en omgeving hanteren we interessante prijzen. Hierbij garanderen we de beste kwaliteit. Zo zit er altijd garantie op al het schilderwerk. Samen overleggen we over de gewenste kleuren en welke verfsoort, lak of latex de beste keuze is.

Contact met schilder Nieuw Bergen

Omdat geen situatie of project hetzelfde is leveren we altijd maatwerk. Door het inschakelen van schilder Nieuw Bergen bespaart u tijd en geld en gaat voor een perfect resultaat. Wenst u informatie over de werkwijze of kosten? Neem via de e-mail of telefonisch contact op. Steeghs Schilderwerken is uw schilder in de regio Venray en Nieuw Bergen.

Recent opgeleverde projecten

Latex spuiten van een villa

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Latex spuiten van een villa

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten venray

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570