Schilder Maasbree

Als schilder Maasbree zijn we gespecialiseerd in binnenschilderwerk, latex spuiten, deuren spuiten en buitenschilderwerk. Hierbij zijn we werkzaam in Maasbree en omgeving. We richten op ons totaalonderhoud van binnen- en buitenschilderwerk. Met een locatie in Venlo en Baarlo zijn wij erg flexibel in de regio.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Maasbree–>

Schildersbedrijf Maasbree

Steeghs Schilderwerken is een betrouwbare partner voor al het schilderwerk in Maasbree of omgeving. Geef uw kozijnen, trap, deuren en deurposten een opknapbeurt. Hierbij hoeft u niet te investeren in nieuw materiaal: schilderwerk gaat jarenlang mee.

Schildersbedrijf Limburg (Steeghs schilderwerken) heeft jarenlange ervaring met verschillende soorten schilderwerk en sauswerk. Hierbij zorgen we voor een geheel nieuwe uitstraling van de woning of het bedrijfspand.

Schilder Maasbree: de voordelen

Waarvoor schilder Maasbree inschakelen? De binnenmuren of het plafond zien er niet mooi uit of mogen een ander kleurtje krijgen. De nieuwbouwwoning moet perfect worden opgeleverd of houtwerk, een garagedeur, kozijnen of deuren vragen om onderhoud.

Een schilder in Maasbree inhuren is een investering maar wel een waar u lang profijt van heeft. U hoeft zelf niet met verf, kwasten en rollers in de weer. Schilder Maasbree gaat nauwkeurig te werk. Geen geknoei en een perfecte afwerking, daar gaan we voor.

Door schildersbedrijf Maasbree in te schakelen bespaart u veel tijd. Sommige klussen kunnen binnen enkele uren zijn afgerond. Met de kwaliteit zit het altijd goed. Steeghs schilderwerken gebruikt de beste verfsoorten en materialen van de hoogste kwaliteit.

Werkzaamheden van Steeghs Schilderwerken

Een allround schilder inschakelen is wel zo prettig. Deze is namelijk niet alleen beschikbaar voor het schilderen van kozijnen en deuren maar voor al het schilderwerk in of rondom de woning/ het bedrijfspand.

Het specialisme ligt op binnenschilderwerk en spuitwerk. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende werkzaamheden van schildersbedrijf Maasbree.

Binnenschilderwerk – hoogglans /zijdeglans

Binnenschilderwerk is allesomvattend. Het gaat hier om spuitwerk, sauswerk en overig schilderwerk. Denk hierbij aan het schilderen van de trap of kozijnen. Maar ook spuiten of schilderen van de muren en plafonds.

Bij binnenschilderwerk is er een keuze tussen hoogglans, zijdeglans of mat. Dit geldt voor het schilderen van diverse ondergronden maar geen muren of plafonds. Uiteraard werken we alleen met de beste materialen. Hoogglans verf glanst meer dan zijdeglans. Een hoge glans ziet er stijlvoller uit maar valt ook meer op. Een matte lak geeft een zachte uitstraling. Zijdeglans zit hier tussenin.

Spuitwerk waaronder latexspuiten

Schilder Maasbree is ook beschikbaar voor verschillende soorten spuitwerk. Hierbij wordt de verf onder druk op de ondergrond gespoten. Dit geeft een strak en streeploos resultaat. Latexspuiten wordt bij binnenmuren en plafonds toegepast. Hierbij is keuze uit verschillende kleuren latex.

Latex spuiten vraagt minder werk dan met de hand schilderen. Schilder Maasbree is specialist in latex spuiten. Hierbij werken we het project geheel af en leveren dit volgens afspraak op. Latexspuiten is geschikt voor nieuwbouwwoningen, appartementen en bestaande woningen. Wij maken gebruik van Graco spuitapparatuur

Schilder Maasbree - Latex spuiten Maasbree

Schilder Maasbree: ook voor deuren, kozijnen en radiatoren

Bij het schilderen van deuren en kozijnen denken veel mensen aan het schilderen met de hand. Verf spuiten is een moderne schildersmethode die we steeds meer toepassen. Het resultaat is strak, streeploos en heeft een lange levensduur. Uiteraard speelt hierbij de keuze van de verf een rol.

Schildersbedrijf Maasbree kiest voor de beste kwaliteit verfsoorten. Graag bespreken we vooraf welke kleur u wenst. Moeilijk om een keuze te maken? We adviseren over de mogelijkheden.

Bij het verven van de radiator zijn er twee opties: met de hand schilderen of spuiten. Het is belangrijk dat u de radiator ruim van tevoren uitzet, deze mag niet warm zijn. Omdat verf het beste op een schoon oppervlak hecht maken we de ondergrond eerst goed schoon en schuren dit (licht) op. Het laten verven of spuiten van de radiatoren zorgt ervoor dat deze er weer als nieuw uitzien. Heeft u vragen over het laten spuiten van uw deuren, radiatoren of kozijnen? Wij adviseren u graag!

Schilder buitenmuur, buitenpost en overig werk

De buitenmuur (opnieuw) verven? Dit plannen we van tevoren goed in. Loszittende verf moet weg, hierna brengen we een fixeermiddel aan. Om niet te knoeien plakt schilder Maasbree het houtwerk af en beschermt de grond. Voor het schilderen van buitenmuren, buitenposten en overig buitenschilderwerk zijn we beschikbaar in Maasbree en omgeving.

Neem contact op met schilder Maasbree

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over de kosten? Neem vrijblijvend contact op met schilder Maasbree. We komen graag uw project bekijken en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Maasbree - Latex spuiten Maasbree

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Maasbree - Latex Spuiten

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Schilder Maasbree - Latex spuiten Maasbree

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders in Maasbree waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen.

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570