Schilder Kessel

Uw woning, gelegen in Kessel, kan een opknapbeurt gebruiken. Schildersbedrijf Kessel levert vakwerk op het gebied van het verven, schilderen of spuiten van muren, kozijnen, deuren en nog veel meer. Hierbij werken we deskundig en snel. Het resultaat is verbluffend mooi en heeft een lange levensduur.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Kessel–>

Binnenschilderwerk en buitenschilderwerk

Kessel is een mooie plaats om te wonen. De woningen zijn hier goed onderhouden en ook u gaat voor het beste onderhoud. Voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk vertrouwt u op schilder Kessel. We hebben een breed werkgebied, van Venlo tot Kessel en omliggende plaatsen zoals Panningen, Roggel of Grubbenvorst.

Steeghs Schilderwerken is inzetbaar voor het verven of spuiten van kozijnen, de trap, het plafond maar ook constructies of meubilair dat een opknapbeurt kan gebruiken. De woning of het bedrijfspand krijgt hierbij een geheel nieuwe uitstraling.

Schilder Kessel: de beste investering

Zelf muren of plafonds schilderen kost veel tijd en energie. Het resultaat is niet altijd even mooi. Dit betekent dat het schilderwerk opnieuw moet of dat u tegen een lelijke muur of plafond aankijkt. Schilder Kessel neemt u veel werk uit handen. Muren en plafonds zien er na de klus als nieuw uit.

Door (oude) constructies, kozijnen of deuren opnieuw te laten schilderen bespaart u op nieuw materiaal. Schilderwerk beschermt houten ondergronden waardoor dit weer jarenlang meegaat. Het is belangrijk om deze bescherming regelmatig opnieuw aan te laten brengen, dit verlengt de levensduur van uw woning en gebruikte materialen.

Muren en plafonds schilderen of spuiten

Bij schildersbedrijf Kessel heeft u de keuze uit het laten schilderen of spuiten van muren en plafonds. Wat is het verschil tussen deze twee? Schilderen valt onder de traditionele werkwijze. Hierbij brengen we de verf met de hand aan. Voordeel van schilderen/ verven is dat we niet zoveel hoeven af te plakken. Dit scheelt weer in de voorbereidingstijd.

Veel mensen zijn bang dat met de hand schilderen banen en strepen op de muren veroorzaakt. Als ervaren schilder Kessel zorgen we voor een egaal resultaat. Dit betekent geen zichtbare banen of strepen.

Het laten spuiten van muren en plafonds is erg populair. Hierbij gebruiken we een goede kwaliteit latexverf. Het spuiten van muren zorgt voor een nóg gladder en strakker eindresultaat. Deze methode gaat sneller maar we moeten van tevoren meer afplakken. Denk hierbij aan kozijnen, deuren en vloeren.

Schildersbedrijf Kessel: ook voor deuren, kozijnen en trappen

Wat heeft in huis het meest te lijden? Naast de vloer zijn dit de deuren, kozijnen en de trap. Er vormen zich snel slijtageplekken. Dit is helaas niet altijd te voorkomen. Geef deuren, kozijnen en trappen een nieuwe en frisse uitstraling.

Schildersbedrijf Kessel bepaalt samen met u de gewenste kleur. Hierbij bekijken we of we voor zijdeglans of matglans gaan. Hoogglans is niet de beste keuze voor het schilderen van deuren, kozijnen of de trap. Graag adviseren we u hierover.

Schilder voor buiten in Kessel

Buitenschilderwerk is een vak apart. Hoewel buitenschilderwerk lang meegaat is het belangrijk om buitenmuren tijdig opnieuw te laten schilderen. Hierdoor behouden ze hun mooie en authentieke uitstraling. Bovendien beschermt u hier de muren mee.

Om buitenschilderwerk te verrichten is het belangrijk dat de weersomstandigheden goed zijn. Daarom houden we het weerbericht van Kessel goed in de gaten. Op de afgesproken datum en tijd staan we aan uw deur. Mocht het weer het onverwacht niet toelaten dan moeten we soms een nieuwe afspraak inplannen.

Meubels verven of laten spuiten

Een tuinset, houten tafel of ander meubilair: zonde om weg te gooien. Wist u dat schilder Kessel meubels weer als nieuw uit kan laten zien? Door meubels te spuiten is het eindresultaat verbluffend mooi en strak. Zo brengen we oude meubels weer tot leven. Overigens is het ook mogelijk om meubels met de hand te laten schilderen. In sommige gevallen is dit zelfs een beter alternatief.

Bij het laten verven of spuiten van meubels heeft u de keuze uit verschillende kleuren verf/ lak. Kunt u geen keuze maken tussen hoogglans, zijdeglans of matglas? Schilder Kessel adviseert, dit maakt de keuze er een stuk makkelijker op.

Schilder Kessel? Neem contact op

Plan vandaag nog een afspraak in. Schilder Kessel stuurt u vrijblijvend een offerte toe. Eventueel komen we vooraf het project bekijken.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Kessel - Latex Spuiten Kessel

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Kessel - Latex Spuiten Kessel

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Schilder Kessel - Latex Spuiten Kessel

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen.

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570