Schilder Horst aan de Maas

Op zoek naar een schilder in Horst aan de Maas? Steeghs Schilderwerken is uw partner voor al het schilderwerk. Of het nu gaat om het schilderen van een kozijn, muur of een heel huis; Steeghs Schilderwerken is uw partner voor al het schilderwerk. Wij staan er garant voor dat uw woonhuis of bedrijfspand snel en secuur wordt geschilderd door onze professionals. U kunt kwalitatief hoogstaand schilderwerk verwachten. Onze schilders denken daarnaast met u mee. Wanneer u niet zeker bent van welke kleur of wandafwerking ergens het beste bij uw interieur zou passen, dan kunnen onze schilders u van advies voorzien.

Binnenschilderwerk in Horst aan de Maas

Gaat u binnenkort verhuizen, verbouwen of renoveren in de regio Horst aan de Maas? Of bent u gewoon  toe aan een frisse look? De reden maakt ons niet uit. Steeghs Schilderwerken staat altijd voor u klaar. Het binnenschilderwerk bepaald de sfeer in uw woning of bedrijfspand. Bij onze schilders bent u aan het juiste adres voor het binnenschilderwerk in Horst aan de Maas. Bij Steeghs Schilderwerken zorgen wij voor de juiste afwerking. Een resultaat dat precies past bij uw wensen en stijl. Maar ook bij de woning en ruimte.

Buitenschilderwerk Horst aan de Maas

Schilder Horst aan de Maas

Buitenschilderwerk woonboerderij Horst aan de Maas

Is uw pand of woonhuis toe aan periodiek onderhoud of wilt u uw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan is het tijd om de professionals van Steeghs Schilderwerken in te schakelen. Wij verzorgen al het buitenschilderwerk in de regio Horst aan de Maas. Het weer in Nederland heeft grote impact op het buitenschilderwerk. Goed onderhoud en duurzame bescherming van uw pand is erg belangrijk. Een duurzame bescherming staat bij ons voorop. Het schilderwerk dient jarenlang uw pand te beschermen tegen de weersinvloeden. Wij nemen de tijd om uw pand grondig te inspecteren op mogelijke houtrot, vochtplekken en andere beschadigingen die het schilderwerk schade kunnen aanbrengen. Wij selecteren zorgvuldig de juiste materialen en verfsystemen voordat wij beginnen aan een klus. Iedere woning vraag voor een specifieke aanpak. De ene woning is de andere immers niet.

Latex Spuiten Horst aan de Maas

Toe aan een frisse strakke uitstraling? Door latex te spuiten wordt het resultaat superstrak en verhoog de je de kwaliteit van het schilderwerk. Steeghs Schilderwerken is de specialist in latex spuiten. Door de spuittechniek ontstaat er een egale structuur, die een stuk strakker is dan bij het sauswerk met een roller. Bovendien is de klus een stuk sneller geklaard en dus ook nog eens voordeliger dan het traditionele sauswerk met een verfroller. Latex spuiten is zeer aantrekkelijk als het om grotere oppervlaktes gaat vanaf 100 m². Denk hierbij aan muren en plafonds van grote woningen, villa’s, nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden.

Voordelen van het latex spuiten in Horst aan de Maas zijn:

  • Egaler en strakker eindresultaat van hogere kwaliteit
  • Prijzen liggen tot wel 40% lager dan het traditioneel sauswerk
  • Direct dekkend en zonder strepen
  • Sneller dan traditioneel rollen (binnen 1 dag klaar)
Latex spuiten Horst aan de Maas - Schilder Horst aan de Maas

Latex spuiten Horst aan de Maas

Uw nieuwbouwwoning in Horst aan de Maas met latex spuiten

Het laten bouwen van een nieuwbouwwoning vergt veel plannen en organiseren. Steeghs Schilderwerken neemt graag het latex spuitwerk graag op zich. Nieuwbouw objecten met latex spuiten is iets wat wij vrijwel dagelijks doen. De gemiddelde tijd voor het traditioneel schilderen van uw woning kost gemiddeld 3 weken. Nieuwe wanden moeten altijd twee keer worden gerold en worden voorbehandeld met voorstrijk om een goede hechting aan te brengen op de wanden en plafonds. Het laten spuiten van uw nieuwbouwwoning kan vaak al in 1 dag.

Latex spuiten bedrijfspand Horst aan de Maas

Bedrijfspanden bestaan vaak uit grote oppervlaktes en het schilderen is een tijdrovende klus. Om uw bedrijfspand snel, strak en bijzonder kostenbesparend te schilderen, is latex spuiten de ideale oplossing.  De latex spuiters van Steeghs Schilderwerken hebben ruime ervaring in deze moderne verftechniek. In een korttijdsbestek kunnen wij grote oppervlaktes tegen een aantrekkelijke prijs spuiten en opleveren. Zo heeft u minimaal overlast van de werkzaamheden en kunt u ongestoord verder gaan met uw bedrijfsvoering. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook voor latex spuiten in Venlo kunt u bij ons terecht.

 

Ral kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien.

Materialen

Als schilder in Horst aan de Maas maken wij gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. Een van deze merken is het Venlose bedrijf Drost Coatings. Drost Coatings is een echt Venloos bedrijf dat al ruim 100 jaar de beste verf voor vakschilders produceert.

Schilderwerk in Horst aan de Maas laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: