Schilder Helden

Schildersbedrijf Helden legt de focus op binnenschilderwerk, latex spuiten en overige schilderswerkzaamheden. We zijn beschikbaar voor klussen in Helden, Panningen en omgeving. Professionaliteit en kwaliteit, als schilder Helden bieden we de beste service.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Helden–>

Schildersbedrijf Limburg (Nederland)

Steeghs Schilderwerken is een gevestigde naam in Limburg. Het werkgebied beslaat niet alleen Helden maar ook Venlo, Noord- en midden Limburg. Het is belangrijk om voor een betrouwbare schilder te gaan.

De expertise van schilder Helden gaat ver. Het bepalen van de staat van onderhoud, kleurkeuze, voorwerk, schilderwerk en de afwerking, alles gebeurt met precisie. Het is belangrijk om houtwerk regelmatig van een schilderbeurt te voorzien. Hiermee blijft alles in een goede staat en zorgt het voor een betere uitstraling van de woning of het pand.

Deuren, ramen en kozijnen

Een woning met houten deuren en ramen/kozijnen heeft altijd een authentieke uitstraling. Helaas vraagt dit ook het nodige onderhoud. Een schilderbeurt zorgt niet alleen voor een nieuwe uitstraling, ook voorkomt dit beschadiging of houtrot. De investering in schildersbedrijf Helden is hiermee een duurzame investering.

Ook voor binnendeuren en binnenkozijnen is het belangrijk om hier regelmatig aandacht aan te schenken. Vaak ontstaan er beschadigingen aan deurposten of rondom deurklinken. Ook raamkozijnen raken makkelijk beschadigd. Helaas komt het wel eens voor dat binnenkozijnen onderhevig zijn aan houtrot. Dit kan voortijdig voorkomen worden: schakel schilder Helden in.

Latex spuiten van muren en plafonds

Een nieuwbouwwoning moet perfect worden opgeleverd. Schildersbedrijf Helden werkt in opdracht van aannemers of bouwbedrijven. Hierbij spuiten we muren en plafonds op een professionele en snelle wijze. We maken gebruik van de beste kwaliteit latex, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Latex spuiten is de beste keuze voor uw binnenschilderwerk.

Ook de bestaande woning of het bedrijfspand is vroeg of laat aan een opknapbeurt toe. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, wanneer er binnen veel gerookt wordt of wanneer de uitstraling niet meer mooi is. Bovendien kan er behoefte zijn aan een andere kleur op de muren of het plafond.

Schilder Helden - Latex Spuiten Helden

Voordelen latex spuiten

Schilder Helden geeft de voorkeur aan latex spuiten. Dit is niet alleen een snelle werkwijze, ook zorgt dit voor een streeploos en glad resultaat. Bovendien is latex spuiten kostenbesparend, simpelweg omdat dit veel tijd bespaart. Wel zullen we van tevoren alles zorgvuldig afplakken of afdekken waaronder kozijnen en de vloer.

Met de hand muren of plafonds laten schilderen is bij schilder Helden natuurlijk ook mogelijk. Door met de hand te schilderen komen we op moeilijk bereikbare plaatsen. Van tevoren schatten we de situatie in en overleggen over de werkwijze (latex spuiten of met de hand schilderen).

Beschadigde trap laten schilderen

Staat uw woning in Helden of omgeving en is de trap beschadigd? Een (oude) houten of metalen trap vertoont snel slijtageplekken. Vooral het midden ziet er na enkele tot tientallen jaren verweerd uit. Gelukkig gaat een trap nog heel lang mee en ziet deze er na een schilderbeurt als nieuw uit.

Schildersbedrijf Helden is gespecialiseerd in het renoveren en schilderen van metalen of houten trappen. We adviseren in de kleurkeuze maar ook in de soort lak. Uiteraard maken we gebruik van de allerbeste kwaliteit verf en materialen.

Vloercoating in Helden

Naast verschillende schilderswerkzaamheden is schilder Helden ook specialist in het aanbrengen van vloercoating. Hierbij brengen we een slijtvaste toplaag op basis van polyurethaan of epoxy aan. Deze vloercoating is een aanrader voor de woning, het bedrijfspand, kantoor maar ook garage of kelder.

Schildersbedrijf Helden voor buitenschilderwerk

De voordeur of achterdeur, kozijnen, garagedeur of tuinmeubilair. Maar ook de buitengevel verdient soms een betere uitstraling. Denk ook eens aan de dakkapel, iets dat te maken krijgt met verschillende ook vaak slechte weersomstandigheden. Buitenschilderwerk is af en toe noodzakelijk. Schildersbedrijf Helden heeft verschillende projecten op het gebied van buitenschilderwerk tot tevredenheid afgeleverd.

Schilder Helden – offerte aanvragen

Een goede schilder besteedt veel aandacht aan uw project en wensen. Van wandafwerking tot spuitwerk of fijn schilderwerk: Steeghs Schilderwerken biedt een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Hierbij bieden we een totaalservice. We werken namelijk met de beste vakmensen waaronder stukadoors en tegelzetters samen.

Benieuwd naar de scherpe tarieven van schildersbedrijf Helden? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dit verplicht tot niets. Ook beantwoorden we graag al uw vragen op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. U kunt ook voor schilderwerk in Panningen een offerte opvragen.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Helden - Latex spuiten vanaf 8,-

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Helden - Latex spuiten nieuwbouwwoning alle kleuren

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten Helden - Schilder Asten

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570