Schilder Grubbenvorst

Op zoek naar een betrouwbare schilder in Grubbenvorst? Steeghs Schilderwerken is ervaringsdeskundige op het gebied van binnenschilderwerk én buitenschilderwerk. Latex spuiten, radiatoren spuiten, deuren schilderen of gevels opknappen. Schildersbedrijf Grubbenvorst is van alle markten thuis. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service tegen een voordelige prijs.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Grubbenvorst–>

Ervaren schilder voor uw project

Schildersbedrijf Grubbenvorst heeft veel ervaring met verschillende schilderprojecten. We worden ingezet voor het opleveren van nieuwbouwwoningen (muren, plafonds etc.) maar ook voor bestaande woningen en bedrijfspanden. Denk hierbij aan het schilderen van buitenmuren, binnenmuren, trappen, balustrades en vloeren.

Schilder Grubbenvorst: latex spuiten

Onze specialiteit is latexspuiten van muren en plafonds. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste apparatuur en de hoogste kwaliteit latex verf. Voordeel van latex spuiten is dat dit voor een strak en streeploos eindresultaat zorgt. Hierbij kunnen we de muur in elke gewenste kleur spuiten. Latex spuiten is een snelle werkwijze en hiermee kostenbesparend. Een appartement kunnen we vaak al binnen één dag gereed hebben. Latex spuiten is mogelijk in alle kleuren!

Met de hand schilderen van muren en plafonds behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Dit is ideaal bij kleine stukken muur, vreemde hoeken of moeilijk bereikbare plaatsen. Vooraf bekijken we wat de beste methode is, maar natuurlijk ook wat uw wensen zijn.

Behangen van woonkamer, slaapkamer en nog veel meer

Bij schildersbedrijf Grubbenvorst kunt u ook kamers laten behangen. Denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamer, hal of de bedrijfsruimte. We maken gebruik van hoge kwaliteit behang, verkrijgbaar in verschillende kleuren of designs. Omdat er zoveel verschillende soorten behang zijn adviseren we hier vooraf over.

Binnendeuren, kozijnen en buitendeuren

Buitendeuren en kozijnen (aan de buitenkant) hebben regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Schilder Grubbenvorst komt naar u toe. Hierbij spuiten of verven we verschillende materialen waaronder hout, metaal of kunststof. Alles ziet er streeploos en modern uit. Bovendien kunnen buitendeuren en kozijnen weer jarenlang mee.

Ook voor binnendeuren en kozijnen van de woning of het pand in Grubbenvorst bent u bij ons aan het juiste adres. Over het algemeen vragen binnendeuren- en kozijnen minder onderhoud, maar door veelvuldig gebruik kunnen er slijtageplekken ontstaan. Bovendien kan oude verf gaan afbladderen. Deuren laten spuiten geeft het beste en mooiste resultaat! Informeer naar de mogelijkheden.

Schildersbedrijf Grubbenvorst voor trappen en vloeren

Laat een oude trap er als nieuw uitzien. Schildersbedrijf Grubbenvorst schuurt oude trappen op en voorziet deze van een nieuwe verflaag. We maken alleen gebruik van de beste kwaliteit verf (lak) die goed bestand is tegen krassen en stoten. Deze lak is extra hard en speciaal bedoeld voor trappen en trapleuningen.

De balustrade laten schilderen? Bijvoorbeeld het balkon of de balustrade op de overloop? Door veelvuldige aanraking ontstaan er slijtageplekken. Wanneer de verf er (bijna) af is gesleten, is het houtwerk niet meer goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Steeghs Schilderwerken schildert ook vloeren, met name vloeren in kantoren, bedrijfspanden, garages of schuurtjes.

Keukenkastjes, tuinmeubels, tegeltjes en nog veel meer

Een mooie en verfrissende uitstraling van de keuken zonder gelijk voor een geheel nieuwe keuken te gaan. Het laten schilderen van keukenkastjes en eventuele tegeltjes is goedkoper dan een nieuwe keuken. Bepaal zelf uw stijl en kleur. Schilder Grubbenvorst biedt een hoge kwaliteit én garantie op het schilderwerk.

Denk ook eens aan het (oude) tuinmeubilair. Vaak kan dit ook een opknapbeurt gebruiken. Schildersbedrijf Grubbenvorst informeert graag over de mogelijkheden. Mocht het niet mogelijk zijn om iets van een nieuwe verflaag te voorzien, bijvoorbeeld omdat het niet goed hecht of omdat het te prijzig wordt, dan vertellen we dit eerlijk.

Gevel schilderen in Grubbenvorst

Voor het schilderen van de gevel is niet altijd een vergunning van de gemeente nodig. Om problemen te voorkomen is het belangrijk om toch even vooraf bij de gemeente te informeren. Dit geldt al helemaal wanneer u voor opvallende of contrasterende kleuren kiest.

Schilder Grubbenvorst is inzetbaar voor het verven van verschillende soorten buitenmuren. Uiteraard zit ook op buitenschilderwerk garantie. Wij maken voor het schilderen van buitenmuren gebruik van hoogwaardige verfsystemen van Lucite, Veveo en Keim.

Steeghs Schilderwerken: hoge kwaliteit tegen voordelige prijs

Schildersbedrijf Grubbenvorst is werkzaam in Grubbenvorst en omgeving. Pak binnen- en buitenschilderwerk grondig aan door het inhuren van een professioneel schildersbedrijf. Dit bespaart een hoop tijd en uiteindelijk ook kosten. Want door de garantie bent u verzekerd van een perfecte afwerking en hoge kwaliteit.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan. Schilder Grubbenvorst komt naar u toe om het project te bekijken. Zo ontvangt u altijd een offerte op maat.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Grubbenvorst - Latex spuiten Grubbenvorst

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Grubbenvorst - Latex spuiten Grubbenvorst

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Schilder Grubbenvorst - Latex spuiten Grubbenvorst

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders in Grubbenvorst waardoor, wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen.

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570