Schilder Eindhoven

Een ervaren schilder met een verrassend eindresultaat. Schilder Eindhoven, ook wel bekend als Steeghs Schilderwerken, is werkzaam in Limburg en Brabant. Ons werkgebied ligt hierdoor ook in Eindhoven en omstreken. We voeren diverse schilderswerkzaamheden uit. We zijn beschikbaar voor binnen- en buitenschilderwerk, latex spuiten en deuren spuiten. Ook voor vloeren en nog veel meer kunt u bij ons terecht.

Al onze werkzaamheden voeren we met de grootste zorgvuldigheid uit. Hierbij vertrouwen we niet alleen op onze jarenlange kennis en ervaring, ook maken we gebruik van de beste materialen en hoge kwaliteit latex, verf of lak.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Eindhoven–>

Dit kan schildersbedrijf Eindhoven voor u betekenen

Voor particulieren en bedrijven voeren we werkzaamheden aan verschillende soorten woningen en panden uit. Hierbij maken we geen onderscheid; geen project is te groot of te klein. Dus ook voor meerdere nieuwbouwwoningen, een villa of een appartement komen we graag naar u toe.

Dankzij onze snelle en effectieve werkwijze zijn we kostenbesparend. Hoeveel u bespaart is afhankelijk van de gekozen werkmethode. We leggen in graag meer uit over latex spuiten Eindhoven, iets dat niet alleen kosten bespaart maar ook voor een mooier eindresultaat zorgt.

Latex spuiten van muren en plafonds

Traditioneel worden muren en plafonds met de hand gesaust. Hierbij wordt de latexverf met een roller of kwast aangebracht. Voordeel hiervan is dat moeilijk bereikbare plekken goed schilderbaar. Denk maar eens aan een heel smal stukje muur of een vreemde hoek, waardoor we er als schilder niet bij kunnen.

Latex spuiten Eindhoven is helemaal de trend. Overigens niet alleen in Eindhoven maar natuurlijk door heel Nederland, België en daarbuiten. Wat kunt u van latex spuiten verwachten? Dit is een methode waarbij de latex verf met een spuit op muren of plafonds wordt aangebracht. Hierdoor ontstaan er geen zichtbare banen of strepen.

Het eindresultaat is altijd strak en streeploos, daar kunt u vanop aan. Schildersbedrijf Eindhoven zorgt ook nog eens voor een flinke kostenbesparing. Doordat deze werkwijze niet veel tijd vraagt zijn we sneller klaar. We werken met de professionele spuitapparatuur van Graco.

Verschillende kleuren latex verf

We vinden het belangrijk dat latex spuiten in Eindhoven ook naar tevredenheid gebeurt. Daarom maken we alleen gebruik van de hoogste kwaliteit latex verf. Uiteraard heeft u keuze uit verschillende kleuren waaronder wit, crème, verschillende tinten geel, rood, blauw of bedenk het zelf maar. Alles is mogelijk, we werken met RAL-kleuren.

Deuren spuiten in Eindhoven

Zien de buitendeuren of misschien de binnendeuren van uw woning of pand in Eindhoven er niet meer zo mooi uit? Het is aan te raden om deze regelmatig te laten spuiten of verven. Deuren spuiten heeft meerdere voordelen waaronder een zeer strak en mooi eindresultaat. Bovendien zit de lak er zeer goed op, dit slijt niet makkelijk af.

Ook nu weer heeft u de keuze uit verschillende kleuren lakverf. Heeft u de deur eerder (door ons) laten spuiten of verven? Wanneer u de RAL-kleur nog weet dan kunnen we deze in dezelfde kleur schilderen. Mocht u de RAL-kleur niet meer weten dan gaan we op onze ervaring af en vinden we de gewenste kleur zelf.

Het spuiten van deuren vraagt niet veel tijd, binnen een dag hebben we alles behandeld. Een en ander is wel afhankelijk van de hoeveelheid werk. Vooraf komen we een kijkje nemen en kunnen hiermee ook aangeven hoeveel werk we moeten verrichten. Bij achterstallig onderhoud kan dit meer zijn dan gedacht, maar dit geven we altijd van tevoren aan.

Compleet binnen- en buitenschilderwerk

Steeghs Schilderwerken, ook wel bekend als schilder Eindhoven, komt naar u toe voor al het binnen- en buitenschilderwerk. Wanneer u alles in één keer laat schilderen, lakken of verven dan bent u voordeliger uit dan dat we meerdere keren langs moeten komen.

Denk bij binnen- en buitenschilderwerk aan vloeren, trappen, leuningen, de garage of het schuurtje, eventueel een schutting of andere zaken. Kijk ook eens kritisch naar alle muren en plafonds, plinten, radiator’s of ander schilderwerk.

Het is mogelijk dat we vooraf de staat van onderhoud bekijken. Van hieruit volgt een advies en een passende prijsopgaaf.

Schildersbedrijven regio Eindhoven? Dat is Steeghs Schilderwerken

Bent u al een tijd op zoek naar schildersbedrijven regio Eindhoven? Vertrouw dan op Steeghs Schilders werken. Maak een afspraak, dan komen we graag naar u toe. Ook is het mogelijk om per e-mail een indicatie van de kosten op te vragen.

We werken voor bedrijven en particulieren in de regio Eindhoven en omstreken. Heeft u nog een pand, woonhuis of vakantiewoning elders in Limburg of Brabant staan? Ook deze kunnen we voorzien van mooi en onderhoudend schilderwerk. Vraag ook een offerte aan voor schilderwerk in Budel. Wij zijn ook actief als schilder in Weert, Asten en omgeving.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Eindhoven - Latex Spuiten Eindhoven

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Eindhoven - Latex spuiten Eindhoven

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten Eindhoven - Schilder Eindhoven

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570