Schilder Budel

Een goede en betrouwbare werkwijze, dat is schilder Budel. Vanuit Noord-Limburg komen we voor alle schilderwerkzaamheden naar Brabant toe. Als schildersbedrijf werken we niet alleen in Budel maar ook Asten, Eindhoven en verder in de regio waar dit nodig is. Steeghs Schilderwerken is gespecialiseerd in latex spuiten van plafonds en wanden. Naast latex spuitwerk zijn we gespecialiseerd in het spuiten van deuren, kozijnen, radiatoren en buitengevels.

Natuurlijk bepalen we de staat van onderhoud en welke werkzaamheden echt noodzakelijk zijn. Alles voor een mooi uiterlijk en een goed behoud van houtwerk, muren, plafonds en nog veel meer. Schilder Budel gaat natuurlijk voor een perfecte afwerking, daar kunt u op vertrouwen.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor schilderwerk in Budel–>

Latex spuiten Budel – muren en plafonds

Een moderne werkwijze maar bovenal een strak resultaat, schilder Budel vertelt u graag alles over latex spuiten. Hierbij wordt de latex verf niet met een roller aangebracht maar middels een speciale spuit. Voordeel hiervan is dat gladde wanden ook écht glad blijven, er ontstaan geen oneffenheden. Heeft de wand of het plafond een structuur, dan blijft deze structuur behouden.

Nog een voordeel van latex spuiten in Budel of omgeving is dat er geen strepen aanwezig blijven. Iets dat bij traditioneel sauzen met de roller of een kwast wel het geval kan zijn. Latex spuiten betekent dus een strak eindresultaat.

Voordelen latex spuiten Budel

Steeds meer mensen kiezen voor latex spuiten van muren, blaf ons en deuren. Natuurlijk is latexspuiten ook geschikt voor andere oppervlakken of materie u allen. Graag adviseren we hierover. Latex spuiten brengt heel veel voordelen met zich mee:

  • Strak en egaal eindresultaat
  • Hoge kwaliteit
  • Goedkoper dan traditioneel sauswerk
  • Snel klaar
  • Dekkend

U heeft keuze uit alle RAL-kleuren. Zijn we van mening dat uw kleurkeuze minder goed bij de situatie past? Dan geven we hier eerlijk advies over.

Kostenbesparende werkwijze

Latex spuiten geeft niet alleen een naadloos eindresultaat, ook is deze werkwijze kostenbesparend. Het spuiten levert namelijk veel tijdswinst op. Hierdoor is het mogelijk om een compleet appartement in slechts één werkdag op te leveren. Voor een grote woning zal dit iets meer tijd in beslag nemen, maar nog altijd minder dan latex verven met de hand.

Een kortere werkwijze betekent ook lagere kosten. Schilder Budel is dan ook interessant voor aannemers, bouwbedrijven maar ook voor particulieren.

Laten behangen

Wilt u de muren een nieuwe of bijzondere uitstraling geven? Denk dan eens aan het laten behangen van de muren. Natuurlijk kunt u ook hiervoor bij schilder Budel (Steeghs Schilderwerken) terecht. U ziet, we bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Alles voor een goed onderhoud én een mooie uitstraling van uw woning of pand.

Schildersbedrijf Budel: ook voor spuiten van deuren

Op zoek naar een schilder in Budel die uw deuren of kozijnen mooi aflakt? Het is mogelijk om zowel nieuwe als bestaande deuren te laten schilderen. Ook dit kan weer met de hand of er wordt gebruik gemaakt van de verfspuit. Wanneer we deuren spuiten dan zien deze er veel strakker uit. Dit is belangrijk, want vooral de voordeur is het visitekaartje van de woning of het pand.

Op moeilijk bereikbare plekken maken we gebruik van een fijne roller of kwast. Hier zijn we in gespecialiseerd, het resultaat is altijd perfect.

Het is aan te raden om buitendeuren regelmatig te laten schilderen. Hiermee voorkomt u houtrot en een sombere uitstraling.

Controle van het huidige schilderwerk

Schilder Budel bekijkt vooraf het huidige schilderwerk. Zitten er bijvoorbeeld krasjes of blaasjes in het schilderwerk? Zijn er verkleuringen of misschien wel barsten zichtbaar? Dan is het vaak nodig om de oude verflaag te verwijderen. Uiteraard beschikken we hiervoor over de juiste materialen en ervaring. Na het verwijderen van de oude verflaag behandelen we het oppervlak met een voorstrijk of grondverf (afhankelijk van de ondergrond).

Een check van het huidige schilderwerk zit altijd bij de prijs inbegrepen. Vooraf bespreken we de totale kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ook bij achterstallig onderhoud zijn we transparant over de kosten van voorbehandeling en schilderwerk.

Binnen- en buitenschilderwerk

Als schildersbedrijf voor Budel en omgeving leveren we een totaalservice. We zijn beschikbaar voor de meest voorkomende binnen- en buiten schilderwerken. Dit betekent dat we niet alleen muren en plafonds doen maar ook gevelmuren.

Natuurlijk doen we nog veel meer, waaronder schilderwerk aan trappen, vloeren, balustrades en andere werkzaamheden. Vraag vooraf naar de mogelijkheden.

We werken aan nieuwbouwwoningen, appartementen, karakteristieke gebouwen, rijtjeswoningen, bedrijfspanden en nog veel meer. Met onze hoge kwaliteit en de beste service kunt u vertrouwen op mooie resultaten. Schilder Budel komt naar u toe. Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat u adviseren. We komen vooraf langs om het huidige schilderwerk te bekijken en te beoordelen. Aan de hand hiervan ontvangt u altijd een passende prijsopgaaf.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Budel - Latex spuiten Budel

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder budel - latex spuiten budel

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

schilder budel - latex spuiten budel

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570