Schilder Asten

Voor het beste binnenschilderwerk én buitenschilderwerk vertrouwt u op Schilder Asten. Steeghs Schilderwerken is een begrip in Noord- en midden Limburg maar ons werkgebied ligt ook in Noord-Brabant waaronder Asten, Helmond en omgeving. Professioneel schilderwerk tegen een hoge kwaliteit, we gaan altijd voor de beste service.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan–>

Schildersbedrijf Noord-Brabant

Op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar schildersbedrijf in Noord-Brabant? Voor onderhoud aan kozijnen, deuren, trappen maar ook voor schilderwerk aan muren en plafonds bent u bij ons aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Asten (Steeghs Schilderwerken) beschikt over de juiste expertise. Denk hierbij aan het bepalen van de staat van onderhoud, welke werkzaamheden noodzakelijk zijn en natuurlijk het schilderwerk zelf. Ook de afwerking hoort hierbij, alles wordt tot in perfectie opgeleverd.

Muren en plafonds latex spuiten of verven

Een nieuwbouwwoning, bestaande gezinswoning, appartement of kantoor: muren bepalen de eerste uitstraling. Lelijke kleuren of vlekken op de muur geven het geheel een troosteloze aanblik. Nieuwbouwprojecten zien er zonder afwerking van muren en plafonds niet mooi uit. Allemaal situaties waarbij u een schilder in Asten inschakelt.

Het latex spuiten van muren en plafonds betekent een snelle, tijdbesparende en vooral kostenbesparende oplossing. Het eindresultaat is strak zonder dat er verfbanen zichtbaar zijn. We maken gebruik van de beste materialen en hoge kwaliteit latex verf. Uiteraard is het ook mogelijk om muren of plafonds met de hand te laten schilderen, in sommige situaties is dit een betere keuze. Graag informeren en adviseren we u hierover.

Schildersbedrijf Asten informeert: sauzen

Het is aan te raden om wanden en plafonds in de woonkamer of keuken om de 7-10 jaar opnieuw te (laten) sauzen. Vooral door roken, open haard en zonlicht verbleken of vergelen bestaande verflagen. Muren kunnen er ook vies uit zien als gevolg van kinderhandjes, huisdieren of krassen of stoten.

Neem bij verkleurde wanden of plafonds contact op met schilder Asten. We voorzien van een professioneel kleuradvies en een vrijblijvende offerte.

Ook voor behangen

Liever niet de muren latex verven/ sauzen maar het interieur een nieuwe look geven? Schilder Asten is ook gespecialiseerd in behangwerk. U heeft de keuze uit honderden verschillende soorten behang met neutrale, klassieke, vrolijke of opvallende kleuren en designs. Hierbij maken we gebruik van de beste kwaliteit behangsoorten.

Onderhoud van deuren, ramen en kozijnen

Houten deuren en ramen zijn onderhevig aan slijtage of weersinvloeden. Om deuren, ramen maar ook kozijnen in perfecte conditie te houden is goed onderhoud belangrijk. Laat binnendeuren en binnenkozijnen om de 10 jaar schilderen. Deuren, ramen en kozijnen aan de buitenkant moeten zeker elke vijf jaar geschilderd of gespoten worden.

Schilder Asten kan ook metalen of kunststof kozijnen schilderen. Zo zien kozijnen er weer nieuw en fris uit. Het is uiteraard altijd mogelijk om voor een andere kleur te kiezen zodat de woning een nieuwe uitstraling krijgt.

Schilderen van houten en metalen trappen

Trappen hebben misschien wel het meeste te lijden in de woning, het bedrijfspand of kantoor. Vooral houten trappen vertonen snel slijtageplekken. Dit betekent niet dat u de trap moet vervangen: deze gaat nog heel lang mee. Door trappen te laten schilderen/ spuiten zien ze er weer als nieuw uit.

Schilder Asten maakt een afspraak voor het schilderen van houten of metalen trappen. Hierbij is het belangrijk dat de trap gedurende enige tijd niet gebruikt wordt. Vooraf bespreken we alle details door. Uiteraard adviseren we ook over de kleur verf/lak, de kwaliteit, werkwijze en de kosten.

Schildersbedrijf Asten: vloeren schilderen

U staat er misschien niet direct bij stil maar het is heel goed mogelijk om betonnen- of andere vloeren te laten schilderen. Vooral vloeren van bedrijfspanden, bergruimtes en garages kunnen hierdoor weer jarenlang mee.

Heeft u een bergruimte of garage in Asten waarvan de vloer er niet mooi uitziet? Wilt u de vloer laten voorzien van een andere kleur? Schilder Asten is dé specialist op het gebied van vloeren schilderen.

Schilder Asten komt naar u toe

Het is tijd om binnen- of buiten schilderwerk aan te pakken. Dit is al helemaal het geval wanneer de ondergrond krasjes, verkleuringen, barsten of blaasjes vertoont. Maar ook wanneer muren, plafonds, houtwerk of kunststof kozijnen toe zijn aan een andere kleur.

We komen bij u langs om het huidige schilderwerk te beoordelen. Hierbij kijkt schildersbedrijf Asten vooral naar de omvang van het werk waaronder oude verflagen verwijderen of muren met voorstrijk behandelen. Aan de hand van deze en andere werkzaamheden voorzien we u van vakkundig en helder advies én een passende prijsopgaaf.

Recent opgeleverde projecten

Schilder Asten - Latex spuiten vanaf 8,-

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Asten - Latex spuiten nieuwbouwwoning alle kleuren

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten Asten - Schilder Asten

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570