Schilder Arcen

Schilder Arcen is een veelgebruikte zoekterm op Google. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat u op onze website terecht bent gekomen. Steeghs Schilderwerken verzorgt al uw schilderwerken in Arcen en omstreken. Wij hebben jarenlange ervaring met oude panden en nieuwbouw. Uw interieur is niet af zonder mooi binnenschilderwerk. De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw woning, winkel of kantoor. Wilt u uw binnenschilderwerk in Arcen en omstreken graag aan professionals uitbesteden? Het binnenschilderwerk is bij Steeghs Schilderwerken in de regio Arcen in vertrouwde handen. Uw woning is niet af zonder buitenschilderwerk. Het buitenschilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen de verschillende weersomstandigheden die ons land kent. Ook hiervoor bent u bij schilder Arcen aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor een schilder in Arcen?

Het is alweer een paar jaar geleden dat u uw schilderwerk binnen heeft vernieuwd of u bent toe aan een frisse nieuwe look. Misschien heeft u een nieuwe woning gekocht of bent u aan het verhuizen. Dan helpen wij u graag verder om op een duurzame manier uw interieur te vernieuwen met schilderwerk. Professioneel schilderwerk zorgt voor waardebehoud van uw woning of bedrijfspand.

Buitenschilderwerk Arcen

Wat veel mensen niet weten is dat uw buitenschilderwerk een keer per vijf jaar toe is aan een nieuwe verflaag. De kant waar de zon dagelijks op uw huis of bedrijfspand staat, is vaak eerder toe aan een nieuwe verflaag door regenwater, zon en andere weersinvloeden. Het is van belang dat u goed zorgt voor de buitenkant van uw huis, omdat anders het houtwerk kan gaan rotten.

Schilder Arcen voor al uw spuitwerk

Latex spuiten in Arcen en omgeving is voor Steeghs Schilderwerken een uitstekende klus. Doordat wij beschikken over de nieuwste professionele Airless verfspuiten kunnen wij snel, efficiënt, voordelig en strak spuitwerk leveren voor zowel kleine als grote projecten. Als schilder in Arcen zorgen wij ervoor dat uw woning of bedrijfspand er als nieuw uitziet. Daarnaast is latex spuiten tot wel 40% goedkoper dan het traditionele sauswerk. Als Schilder Arcen kunt u ook bij ons terecht voor industrieel spuitwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkzaamheden schilder ArcenSchilder Venlo - Steeghs Schilderwerken Venlo -

Steeghs Schilderwerken heeft ruime ervaring op het gebied van schilderwerken bij scholen, zorginstellingen, kantoorpanden, kamerverhuurbedrijven, overige zakelijke opdrachtgevers en particulieren. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan werkzaamheden. Hieronder een kleine greep uit onze werkzaamheden:

  • Schilderen van raamkozijnen
  • Schilderen van buitenmuren
  • Schilderen van trappen
  • Schilderen van deuren en deurposten
  • Schilderen van houten en metalen trappen
  • Schilderen van wanden en plafonds
  • Schilderen van tuinhout
  • Latex spuiten wanden en plafonds
  • Schilderen van daklijsten en dakkapellen
  • Schilderen van vloeren in bedrijfspanden, bergruimtes en garages

Voor wie is de Schilder in Arcen er?

Schilder- en behangwerk verzorgen wij voor de particuliere en zakelijke klanten (bouwbedrijven, vastgoedbeheerders, verenigingen, stichtingen, zorginstellingen en meer). Heeft u een zorginstelling of pand waar de bezetting regelmatig wisselt? Dan kunnen wij met een onderhoudscontract werken. Nee contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werken de schilders van Steeghs Schilderwerken Arcen?

Wij komen bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren te behandelen met voorstrijk. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verrassingen achteraf. Wij streven naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, aangezien u achteraf niet voor verrassingen wilt komen staan.

Kleuradvies en offerteSchilder Venlo - Binnenschilderwerk Venlo - Betrouwbare schilder Venlo

De kleuren verf die u wilt gebruiken geven sfeer aan de ruimte. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinaties? Wij geven u graag advies over de kleuren en combinaties; uw wensen staan voorop. Wij werken wekelijks met verschillende kleuren en kunnen u van vakkundig en helder advies voorzien. Samen met een van onze medewerkers worden uw wensen in vervulling gebracht. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u binnen 24 uur van ons.

Het inplannen van het project

Samen met de klant plannen wij vervolgens het project in. Wij begrijpen als geen ander dat voor iedere situatie een andere planning nodig is. Ieder project staat op zichzelf. Wij willen zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u, uw medebewoners en omwonenden. Als er een geschikte datum is gevonden, kunnen we het project inplannen en starten.

De start van het schilderwerk

De dag voor de afgesproken datum nemen we nog even telefonisch contact op. Op de dag zelf starten onze schilders om 8:00 uur. Ze gaan gestructureerd te werk en hebben oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en afwerking. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het binnenschilderwerk. Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Stel ze dan gerust aan een van onze medewerkers.

Op zoek naar in Schilder in Horst aan de Maas? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn in de hele regio Limburg en Brabant actief.

Ral-kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien. Zoek niet langer naar een Schilder in Arcen en neem contact met ons op!

Materialen

Als schilder Arcen maken wij gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken Arcen gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. Een van deze merken is het Venlose bedrijf Drost Coatings. Drost Coatings is een echt Venloos bedrijf dat al ruim 100 jaar de beste verf voor vakschilders produceert.

Binnenschilderwerk laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: