Professioneel saus- en witwerk

Sauswerk

Steeghs Schilderwerken Venlo

 

Wat wordt verstaan onder sauswerk?

 

Het opnieuw verven/witten van bestaande of nieuw gestukadoorde wanden en plafonds wordt sauswerk genoemd. Het is ook mogelijk om de buitenmuren van uw huis of tuin te laten sausen. Voor het laten sausen van de buitenkant van uw woning gebruiken wij speciale soorten latex, omdat dit uw woning beter beschermt tegen weersinvloeden.

Het beste sauswerk voor de mooiste uitstralingSauswerk | binnenschilderwerk Venlo - Schilder Venlo - Schilder Roermond - Schilder Tegelen - Schilder Venray

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wilt u uw binnenschilderwerk in Venlo en omstreken graag aan professionals uitbesteden? Bij Steeghs Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor sauswerk, binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Er zijn diverse redenen om het sauswerk te vernieuwen: Zijn de wanden en plafonds verkleurd? Bent u gewoon toe aan een frisse look van uw woonkamer? Kiest u ervoor om uw hele woonkamer wit te maken of om een muur van een mooie warme kleur te voorzien? Onze schilders voorzien u graag van professioneel kleuradvies. 

Wanden en plafonds sauzen

Eens in de zoveel tijd is het nodig om de muren en plafonds te voorzien van een frisse verflaag  met latex. Afhankelijk van de belasting op het sauswerk (roken, haard en zon) wordt de gemiddelde woning om de 7 tot 10 jaar opnieuw geschilderd. Sauswerk lijkt vaak makkelijk en er wordt door veel mensen gedacht het ‘even snel’ zelf te doen op hun vrije dag. Vaak beginnen mensen fanatiek te sausen met goedkope verf van de lokale bouwmarkt. Al snel worden er dan fouten gemaakt of ziet het sauswerk er niet strak uit. De voorbereiding en het gebruik van professionele materialen zijn net zo belangrijk als het sauswerk zelf. Nieuw gestukadoord werk moet eerst worden voorbehandeld voordat men het kan afwerken. U wilt natuurlijk wanden en plafonds zonder strepen. Wilt u de perfecte wandafwerking? Kies dan voor de vakschilders van Steeghs Schilderwerken Venlo

 

Kwaliteit staat voorop!

Waarom voor Steeghs Schilderwerken kiezen?

De schilders van Steeghs Schilderwerken hebben jarenlange ervaring en zijn echte vakschilders met oog voor detail. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingen met professionele bedrijven in de regio kunnen we u een totaal service aanbieden. Bij ons staat kwaliteit voorop. Onze klanten worden van begin tot eind ondersteund en voorzien van advies.

Het mooiste schilderwerk in de regio Venlo

Bent u benieuwd naar het resultaat van onze vakschilders? Klik dan hieronder op de link en bekijk ons werk.

Keuze uit meer dan 200 kleuren

U kunt kiezen uit meer dan 200 kleuren voor het schilderwerk. Onze vakschilders geven u graag persoonlijk advies.

Vrijblijvend binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Wachten duurt lang en dat wilt u niet wanneer u het schilderwerk wilt vernieuwen. Bij Steeghs Schilderwerken begrijpen wij dit als geen ander. Bij ons ontvangt u binnen 24 uur een offerte.

Binnen 24 uur een offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Of bel ons en maak een afspraak: 0687735570