Project

Woonboerderij Horst

In Horst aan de Maas hebben wij recent de authentieke houten raamluiken en raamkozijnen voorzien van een nieuw verfsysteem. Het buitenschilderwerk zorgt voor een mooie uitstraling van uw woning.

Details

Schilderwerk Horst aan de Maas: 3 raamluiken voorzien van een nieuw verfsysteem. De raamluiken geschuurd, ontvet en de scheuren gerepareerd. De raamkozijnen geschuurd, ontvet en voorzien van een nieuw verfsysteem. Grondlak en een eindlaag zijn aangebracht.

Project Info

Buitenschilderwerk: Raamkozijnen en raamluiken

Opdrachtgever: Particuliere klant

Afgerond: Augustus 2019

Project type: Woonboerderij schilderen

Kleuren: Ral 9010 en Sikkens 4041 Color Concept

 

Waarom kiezen voor Steeghs Schilderwerken?

Nieuwbouw en renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van uw nieuwbouwwoning. De mogekijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn wij de geschikte partner om uw woning te renoveren. 

Zakelijke klanten

Steeghs Schilderwerken is ook de perfecte partner voor de zakelijke markt. Wij ween goed op te gaan met een strakke planning en tijdsdruk. Geen klus is voor ons te groot.

Planning en advies

Wij plannen en adviseren u tijdens het hele traject. Samen maken wij een plan van aanpak en bespreken wij graag de nieuwe mogelijkheden en trends van het moment.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan recht op de button om contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Steeghs Schilderwerken is de schilder in regio Venlo en omstreken.