Project

Binnenschilderwerk Venlo

In Venlo hebben wij een rijtjeswoning voorzien van traditioneel sauswerk en lakwerk. De wanden en plafonds zijn voorzien van schrobklasse 1 latex. De kozijnen, trap en deuren hebben we voorzien van een goede krasvaste lak op waterbasis. 

Project Info

Binnenschilderwerk Venlo: Gehele woning wanden, plafonds en houtwerk voorzien van nieuw schilderwerk. 

Opdrachtgever: Particuliere klant

Afgerond: Juli 2019

Project type: Eengezinswoning

Kleuren: Ral 9010 

 

Waarom kiezen voor Steeghs Schilderwerken?

Nieuwbouw en renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van uw nieuwbouwwoning. De mogekijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn wij de geschikte partner om uw woning te renoveren. 

Zakelijke klanten

Steeghs Schilderwerken is ook de perfecte partner voor de zakelijke markt. Wij weten goed om te gaan met een strakke planning en tijdsdruk. Geen klus is voor ons te groot. Van latex spuiten tot behangen. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Planning en advies

Wij plannen en adviseren u tijdens het hele traject. Samen maken wij een plan van aanpak en bespreken wij graag de nieuwe mogelijkheden en trends van het moment.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan recht op de button om contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Steeghs Schilderwerken is de schilder in regio Venlo en omstreken.