Project

Oude trap herstellen en spuiten

Als schildersbedrijf zijn we veel actief in Venlo. Naast latex spuiten voor wanden en plafonds zijn we de specialist in het spuiten van lak. Voor deze klant hebben we een oude trap mogen herstellen. De trap is eerst grondig geschuurd en gerepareerd. We hebben er voor gekozen om naast plamuren de trap te spuiten met een vullende primer. Deze primer zorgt ervoor dat kleine beschadigingen worden opgevuld. Daarna hebben we de trap in twee lagen matte lak gespoten. Hierdoor is de trap weer als nieuw. 

Trap in mat zwart spuiten
Trap in mat zwart spuiten
Trap schuren
Trap plamuren en in de primer spuiten
Trappen spuiten venlo
Trap herstellen

Project Info

Binnenschilderwerk: Houtwerk spuiten van een enkele trap. De trap is in verschillende stappen geschuurd en geplamuurd. Kitwerk tussen de verbindingen is aangebracht. We hebben de trap gespoten in een vullende primer van Remmers die ervoor zorgt dat de kleine beschadigingen gevuld worden.  Daarna is de trap in twee lagen afgespoten met een matte lak in de kleur RAL9005.

Opdrachtgever: Particuliere klant

Afgerond: Januari 2022

Project type: Trap renoveren

Kleuren: RAL9005 mat zwart

 

Waarom kiezen voor Steeghs Schilderwerken?

Nieuwbouw en renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van uw nieuwbouwwoning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn wij de geschikte partner om uw woning te renoveren. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met timmermannen, stukadoors en aannemers kunnen we u volledig ontzorgen.

Zakelijke klanten

Steeghs Schilderwerken is ook de perfecte partner voor de zakelijke markt. Wij ween goed op te gaan met een strakke planning en tijdsdruk. Geen klus is voor ons te groot.

Planning en advies

Wij plannen en adviseren u tijdens het hele traject. Samen maken wij een plan van aanpak en bespreken wij graag de nieuwe mogelijkheden en trends van het moment.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan recht op de button om contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Steeghs Schilderwerken is uw vertrouwde schilder in de regio Horst aan de Maas voor al uw schilder- en spuitwerk. Steeghs Schilderwerken is een schildersbedrijf uit Venlo dat tot ver in de regio een gevestigde naam is op het gebied van schilder- en spuitwerk.