Project

Latex en houtwerk spuiten bestaande bouw Venlo

In Venlo hebben wij een mooie hoekwoning mogen voorzien van latex spuitwerk en tevens hebben alle deuren en kozijnen met lak gespoten. De stootborden en trapkanten hebben we ook gespoten. De wanden en plafonds zijn eerst van nieuw stucwerk voorzien. De wanden en plafonds hebben wij voorzien van een primer en klasse 1 latex. Wij zijn uw specialist voor latex spuitwerk in de regio Venlo!

Latex spuiten vanaf 8,-
Latex spuitwerk Venlo
Latex spuiten vanaf 8,-
Latex spuiten van de wanden en plafonds
latex spuiten Venlo Venray Horst
Latex spuiten in kleur - Deuren spuiten
Traprenovatie - trap spuiten - trap schilderen

Project Info

Binnenschilderwerk: Latex spuiten van de wanden in meerdere kleuren. Het spuiten van plinten, kozijnen, trap en deuren.

Opdrachtgever: Particuliere klant

Afgerond: sept 2020

Project type: Hoekwoning

Kleuren: Ral 9016, Siena 15 

 

Waarom kiezen voor Steeghs Schilderwerken?

Nieuwbouw en renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van uw nieuwbouwwoning. De mogekijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn wij de geschikte partner om uw woning te renoveren. 

Zakelijke klanten

Steeghs Schilderwerken is ook de perfecte partner voor de zakelijke markt. Wij ween goed op te gaan met een strakke planning en tijdsdruk. Geen klus is voor ons te groot.

Planning en advies

Wij plannen en adviseren u tijdens het hele traject. Samen maken wij een plan van aanpak en bespreken wij graag de nieuwe mogelijkheden en trends van het moment.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan recht op de button om contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Steeghs Schilderwerken is uw vertrouwde schilder in de regio Venlo voor al uw schilder- en spuitwerk.