Project

Latex en houtwerk spuiten gerenoveerde woning Broekhuizenvorst

In Broekhuizenvorst hebben wij een mooie gerenoveerde bungalow mogen voorzien van van nieuw spuitwerk. De wensen van de klant hebben we met hoogwaardig spuitwerk verwezenlijkt. De deuren en kozijnen zijn in twee lagen lak gespoten. Voor de wanden hebben we gekozen voor een extreem goed reinigbare latex die jarenlang mooi blijft. De wanden zijn met een schrobklasse 1 latex gespoten. Deze woning straalt weer de komende jaren.

Latex spuiten renovatiewoning
Latex en lak spuiten donkere kleuren
deuren spuiten renovatiewoning
Woonkamer spuiten latex ral 9016
Zwarte deuren gespoten
Wanden en deuren spuiten broekhuizenvorst
Latex spuiten bruine kleur
Woonkamer gespoten met latex

Project Info

Binnenschilderwerk: Latex spuiten van de wanden in meerdere kleuren. Het spuiten van plinten, kozijnen en deuren.

Opdrachtgever: Particuliere klant

Afgerond: December 2021

Project type: Renovatie woning

Kleuren: Plafonds Ral9016, Wanden Farrow & Ball Elephants Breath

 

Waarom kiezen voor Steeghs Schilderwerken?

Nieuwbouw en renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van uw nieuwbouwwoning. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn wij de geschikte partner om uw woning te renoveren. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met timmermannen, stukadoors en aannemers kunnen we u volledig ontzorgen.

Zakelijke klanten

Steeghs Schilderwerken is ook de perfecte partner voor de zakelijke markt. Wij ween goed op te gaan met een strakke planning en tijdsdruk. Geen klus is voor ons te groot.

Planning en advies

Wij plannen en adviseren u tijdens het hele traject. Samen maken wij een plan van aanpak en bespreken wij graag de nieuwe mogelijkheden en trends van het moment.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan recht op de button om contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Steeghs Schilderwerken is uw vertrouwde schilder in de regio Horst aan de Maas voor al uw schilder- en spuitwerk. Steeghs Schilderwerken is een schildersbedrijf uit Venlo dat tot ver in de regio een gevestigde naam is op het gebied van schilder- en spuitwerk.