Project

Kinderkamer Venlo

In Venlo hebben wij een kinderkamer volledig voorzien van wandafwerking, schilderwerk en stucwerk. 

Details

Als schildersbedrijf in de regio Venlo krijgen wij regelmatig het verzoek om een kinderkamer te voorzien van nieuw schilderwerk, wandafwerking of behang. Zo hebben wij ook deze kinderkamer van nieuw schilderwerk voorzien. De maan en wolken zijn door onze stukadoor met gips aangebracht op de wand zodat deze eruit springen. Daarna hebben wij de wanden en deurkozijnen en deuren voorzien van nieuw schilderwerk. Het binnenschilderwerk van deze kinderkamer kan weer een aantal jaar mee. Wij denken graag mee met de klanten en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Project Info

Binnenschilderwerk: Kinderkamer opknappen.

Opdrachtgever: Particuliere klant

Afgerond: Maart 2019

Project type: Slaapkamer woonhuis

Kleuren: Ral 9010 en Sikkens Color Concept

 

Waarom kiezen voor Steeghs Schilderwerken?

Nieuwbouw en renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van uw nieuwbouwwoning. De mogekijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn wij de geschikte partner om uw woning te renoveren. 

Zakelijke klanten

Steeghs Schilderwerken is ook de perfecte partner voor de zakelijke markt. Wij ween goed op te gaan met een strakke planning en tijdsdruk. Geen klus is voor ons te groot.

Planning en advies

Wij plannen en adviseren u tijdens het hele traject. Samen maken wij een plan van aanpak en bespreken wij graag de nieuwe mogelijkheden en trends van het moment.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan recht op de button om contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Steeghs Schilderwerken is de schilder in regio Venlo en omstreken.