Project

Latex spuiten jaren 30-woning Tegelen

Als schildersbedrijf uit Venlo werken wij ook veel in de regio. In Tegelen hebben wij deze jaren 30-woning voorzien van latex spuitwerk. Deze woning hebben wij voorzien van twee lagen. De wanden zijn eerst nagelopen en spuitklaar gemaakt. Vervolgens hebben wij een primer aangebracht en een schrobvaste klasse 1 latex in twee verschillende kleuren.

Latex spuiten villa in verschillende kleuren
Latex spuiten van een villa
Latex Spuiten wanden en plafonds

Project Info

Binnenschilderwerk: Latex spuiten van de wanden en plafonds in twee kleuren.

Opdrachtgever: Particuliere klant

Afgerond: Aug 2020

Project type: Jaren 30-woning

Kleuren: Oker en lichte geeltint

 

Waarom kiezen voor Steeghs Schilderwerken?

Nieuwbouw en renovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van uw nieuwbouwwoning. De mogekijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn wij de geschikte partner om uw woning te renoveren. 

Zakelijke klanten

Steeghs Schilderwerken is ook de perfecte partner voor de zakelijke markt. Wij ween goed op te gaan met een strakke planning en tijdsdruk. Geen klus is voor ons te groot.

Planning en advies

Wij plannen en adviseren u tijdens het hele traject. Samen maken wij een plan van aanpak en bespreken wij graag de nieuwe mogelijkheden en trends van het moment.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan recht op de button om contact met ons op te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Steeghs Schilderwerken is de schilder in regio Venlo en omstreken.