Over ons

Ons verhaal

Hoogwaardig schilderwerk voor de zakelijke en particuliere markt

Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Venlo. Met een werkgebied in Limburg vol prachtige karakteristieke panden en een breed scala aan opdrachtgevers hebben wij een efficiënte en hoogwaardige manier van werken. Steeghs Schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Venlo dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

Duurzame kwaliteit is hedendaags van groot belang. Daarom werken we uitsluitend met de modernste verfproducten en verftechnieken. We stellen maximale kwaliteitseisen. Alles om perfect vakwerk te kunnen garanderen en 100% tevreden klanten. 

We werken op een andere manier dan veel andere schildersbedrijven uit de regio. Wij willen ons onderscheiden. Door steeds weer onze processen te verbeteren en door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers kunnen wij het werkproces continu optimaliseren. Onze kwaliteit staat op nummer een en daar geven wij garantie op. 

Steeghs Schilderwerken volgt de marktontwikkelingen en technische vooruitgangen in de schildersbranche op de voet. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het spuiten van woningen, bedrijfspanden en nieuwbouwwoningen. Daarnaast hebben wij geïnvesteerd in de nieuwste spuitmachines om onze kwaliteit te verhogen. Naast hoogwaardig latex spuiten zijn we gespecialiseerd in het spuiten van deuren, kozijnen, keukens en meubelen. Met de modernste spuittechnieken hebben wij een hele grote stap vooruit gezet, waardoor wij kwalitatief nog hoger kunnen afwerken en de doorlooptijd nog sneller zal zijn. Het verspuiten van verf is onze passie geworden.

Bij zowel zakelijke en particuliere klanten zien wij meer interesse en vraag naar hoogwaardig spuitwerk. Een spuitapplicatie pas je in de regel sneller toe binnen omstandigheden waar het repeterende effect groter is. Denk aan nieuwbouw en aan renovatie, dus aan deuren, kozijnen, ramen, rabatdelen en aan trappen.

Als schilders willen wij superstrak werk afleveren op een veilige en milieu-sparende manier. Wij gaan altijd voor het beste eindresultaat en halen eer uit ons werk. Het resultaat resultaat van ons werk dient aan de verwachtingen en behoeften van de klant te voldoen en waar mogelijk te overtreffen. 

Steeghs Schilderwerken beschermt en verfraait producten van klanten door het leveren van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam schilderwerk. Bij het uitvoeren van onze opdrachten staan de wensen van de opdrachtgever centraal. Steeghs Schilderwerken neemt de klant alle zorgen rond de opdracht uit handen. 

Onze schilders zijn goed opgeleid en klantgericht. Ze hebben plezier in hun werk en voeren iedere klus met veel passie uit. Steeghs Schilderwerken zorgt voor optimale werkomstandigheden en werkt altijd in een veilige, schone en arbo-vriendelijke werkomgeving. De veiligheid en gezondheid van onze schilders en klanten staat voorop. Daarnaast belasten wij het milieu minimaal en kiezen wij altij voor de meest duurzame oplossing.

Ga voor kwaliteit!

Waarom kiezen voor Steeghs Schilderwerken?

Naast het leveren van het allerbeste schilder- en spuitwerk, hechten we veel waarde aan een eerlijke en heldere communicatie. Persoonlijke aandacht en advies vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit en garantie gaan bij ons hand in hand. Wij bieden daarom 5 jaar aflopende garantie op veel van onze diensten en toegepaste verfsystemen.

Steeghs Schilderwerken richt zich op particulieren, verenigingen van eigenaren en bedrijven in Limburg en Brabant. Buiten deze regio zijn wij ook actief. Neem contact op om ze mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Het mooiste schilderwerk

Bekijk onze recent opgeleverde projecten en laat u overtuigen van onze diensten,

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Onze schilders staan ook klaar om u van advies te voorzien. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.