Professioneel latex spuiten

Of bel ons: 06-87735570

Hoge kwaliteit

Waarom latex spuiten de beste keuze is?

Latex spuiten door vakmensen. Alle kleuren kunnen wij spuiten. Kies voor latex spuiten en de daarbij behorende hoge kwaliteit. Latex spuiten geeft een veel mooier eindresultaat dan het traditionele sauswerk met de roller. De latex wordt verneveld op de muur wat een super strak eindresultaat geeft. Met het spuiten van latex breng je meer laagdikte aan wat ook nog eens de kwaliteit van het schilderwerk verhoogd. Onze latex spuiters zijn gedreven vakmensen die met passie het beste resultaat leveren zodat de klant 100% tevreden. een van de voordelen van Latex spuiten is dat de klus sneller klaar is en het daarmee kostenbesparend is. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en wij leveren iedere klus met 100% tevredenheid op. Steeghs Schilderwerken is de specialist op het gebied van latex spuiten in uw regio! Onze spuiters werken door heel Nederland. Onze vakmannen staan voor u klaar en komen graag met u de mogelijkheden bespreken. Wij spuiten zowel woningen als bedrijfspanden. Voor latex spuiten maken wij gebruik van de Airless verfspuiten van Graco.

Latex spuiten voor iedere klus

Door de professionele apparatuur en kennis is geen klus te groot voor ons. Wij kunnen woningen en bedrijfspanden voorzien van latex spuitwerk.

Kies uit meer dan 200 kleuren en materialen

Wij geven graag kleur- en materiaaladvies. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen iedere kleur latex spuiten in de gewenst kwaliteit latex. Onze vakmensen geven u graag advies over onze producten en de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen en zullen wij proberen om u binnen 24 uur een aanbieding toe te sturen.

Spuitwerk binnen

Wanden

Bijna al het binnenschilderwerk kan worden gespoten. Het is mogelijk om vrijwel alle voorkomende wanden met latex te spuiten. De meeste klanten kiezen ervoor om gladde wanden of nieuw stucwerk te laten spuiten met latex. Wil je de wanden in uw huiskamer met nieuw stucwerk laten spuiten? Dat is bij Steeghs Schilderwerken mogelijk. Het is mogelijk om de wanden in een bepaalde kleur te laten spuiten. Dit geeft wat meer sfeer aan een woon- of slaapkamer. Onze vakmensen bespreken graag met u de mogelijkheden. Muren die bestaande uit spack, granol of structuurverf kunnen ook gespoten worden.

Plafonds

Plafonds kunnen wij net als bij de wanden spuiten met latex. U als klant kunt er ook voor kiezen om alleen het plafond te laten spuiten. Dan worden de wanden afgeplakt

Deuren en deurkozijn

Bij Steeghs Schilderwerken spuiten wij niet alleen latex. U kunt ervoor kiezen om het houtwerk in uw woning te laten spuiten. Deuren, kozijnen en deurkozijnen spuiten wij ook met de speciale lakken die daarvoor op de markt zijn. Het resultaat is vele malen mooier dan bij het traditionele schilderwerk met kwast en roller. Doordat wij meerdere lagen aanbrengen is de kwaliteit ook nog eens eens stuk hoger. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit producten die ook nog eens duurzaam zijn.

Plinten en plafondlijsten

Het mooiste resultaat krijgt u als u uw plinten en plafondlijsten laat spuiten in de gewenste kleur. Het gaat ook nog eens veel sneller en dit bespaart u kosten. De plinten en plafondlijsten kunnen op locatie worden gespoten. 

keuken spuiten

Geen budget voor een nieuwe keuken of bent u uitgekeken op de huidige kleuren? Steeghs Schilderwerken spuit uw keuken zodat deze weer als nieuw is. Keukenkastjes kunnen wij demonteren en in onze spuitcabine spuiten doormiddel van de nieuwste spuittechnieken. Vaste delen kunnen wij op locatie spuiten. Bespaar geld en laat u keuken weer stralen met een nieuwe frisse look. Alle kleuren zijn mogelijk.

Trap, trapleuning en lambrisering

Uw trap, trapleuningen en lambrisering kunt u laten spuiten door onze gedreven vakmannen. Kiest u voor het laten spuiten van uw houtwerk dan kiest u voor kwaliteit met een strakke afwerking. Gespoten houtwerk ziet er veel mooier en strakker uit dan houtwerk dat met de roller of kwast is gelakt.

Spuitwerk buiten

Buitenmuren

Het is mogelijk om buitenmuren te spuiten met speciale buitenlatex. Het latex spuiten of coaten van buitenmuren of gevels vraagt voor een gespecialiseerde aanpak, omdat deze veel te maken hebben met verschillende ondergronden en weersinvloeden. Niet al het buitenschilderwerk is geschikt om te spuiten. Een van onze specialisten op gebied van buitenmuren en gevels spuiten komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Garagepoort

Laat uw garagepoort spuiten door Steeghs Schilderwerken en uw garagepoort straalt weer. 

Buitendeuren en kozijnen

Steeds meer klanten kiezen ervoor om buitendeuren en kozijnen te laten spuiten. Het resultaat is vele malen mooier dan dat men het laat rollen of met de kwast laat schilderen. 

Tuinhout en schuttingen

Tuinhout en schuttingen zijn ideaal om te laten spuiten. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, omdat tuinhout erg divers en makkelijk bewerkbaar is. Kiest u ervoor om uw tuinhuis te laten beitsen of een mooie grijze kleur te geven? Steeghs Schilderwerken staat altijd voor u klaar!

Damwanden

Damwanden (gevels van staal) lenen zich ideaal om te laten spuiten. Wij coaten gevels van staal met industriële coating wat bestand is tegen vervuiling en veroudering. Wij coaten gevels van: Overslagbedrijven, opslagbedrijven, logistieke bedrijven, terminals, distributiecentra en vastgoedbeheerders. neem contact op voor de mogelijkheden.  

PORTAKABIN EN CONTAINERS

Steeghs Schilderwerken is tevens gespecialiseerd in het spuiten van mobile kantoorunits en opslagruimtes. Denk hierbij aan een portakabin, zeecontainer of schaftwagen. Hiervoor gebruiken wij een industriële coating die de mobile units beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Service & ondersteuning

Totaalservice

U kunt er als klant voor kiezen om een totaalservice pakket op maat te laten maken. Wij werken samen met de beste vakmensen en kunnen uw totale verbouwing, renovatie of opfrisbeurt van A tot Z uit handen nemen. Wij werken samen met de beste aannemers, tegelzetters, stukadoors en dakdekkers. Hierdoor kunnen wij u alles onder een dak aanbieden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Steeghs Schilderwerken is niet alleen uw Schilder in Venlo!

Garantie

Op al ons schilder- en spuitwerk zit garantie. In onze algemene voorwaarden staan de voorwaarden voor de garantie op ons werk. Bij ons krijgt u de beste service en kwaliteit!

Advies

Wij geven u vrijblijvend advies. Een verbouwing brengt altijd veel vragen met zich mee. Onze vakmensen voorzien u graag van vrijblijvend advies. Of dit nu over een bepaald soort product gaat of over kleuradvies. Onze vakmensen staan altijd klaar voor u!

Hoe werkt latex spuiten?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Voor latex spuiten maken wij gebruik van een Airless verfspuit. Een Airless verfspuit pest de verf onder hoge druk (150 tot 250 bar) door de spuitopening. Door de latex door de spuitopening te persen wordt de latex verneveld. Als u ons bedrijf inschakelt voor het latex spuiten, dan zullen wij eerst een afspraak met u maken en een keer bij u langs te komen om te zien hoe groot het oppervlakte is dat wij moeten spuiten. Wij kijken dan ook meteen of de ondergrond geschikt is om te spuiten. Wij noteren alle punten zorgvuldig en maken een plan van aanpak. Is de ondergrond nog ruw, dan zullen we met u bespreken hoe we dit zo goed mogelijk glad kunnen maken. Mocht het nodig zijn om de muur eerst nog te schuren of bij te werken dan zullen wij dit voor u in orde maken. Alle naden en kieren worden door ons gekit en netjes afgewerkt zodat alles er strak en mooi uitziet. Wanneer de wanden en plafonds gereed zijn, gaan wij aan de slag om de wanden en plafonds te behandelen met voorstrijk. De voorstrijk zorgt ervoor dat de latex hecht aan de ondergrond. U zult zien dat de latex spuiten veel sneller gaat dan rollen. Doorgaans leveren wij een klus binnen een aantal dagen op. Dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor het latex spuiten. U kunt op deze manier heel snel een mooi resultaat bereiken voor een voordelige prijs.

 

Latex spuiten door professionals met begeleiding en advies op maat

Als je kiest voor Steeghs Schilderwerken dan kies je voor het beste resultaat met de hoogste kwaliteit. Wilt u uw woning of bedrijfspand laten spuiten dan kunt u het beste kiezen voor vakmensen met ervaring. Onze professionals hebben veel ervaring met het latex spuiten en zo bent u verzekerd van een mooi eindresultaat met garantie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een woning of bedrijfspand in een kort tijdbestek spuiten. Wanneer u een nieuwbouwwoning wilt betrekken, is tijd goud waard en vandaar dat het belangrijk is om vakmensen in te schakelen die u alles uit handen nemen. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant 100% tevreden is, daarom maken wij samen met de klant een plan van aanpak. Vanuit daar starten wij me de werkzaamheden en begeleiden wij de klant tijdens de klus. Wij voorzien u ook graag van advies. Er komt veel kijken bij een verbouwing of verhuizing. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze kosten zo laag mogelijk te houden zodat u daar uiteindelijk van profiteert. Dit zonder kwaliteitsverlies! 

latex spuiten

Latex spuiten ook voor uw wanden en plafonds

Er zijn verschillende soorten wanden die wij met latex kunnen spuiten. Wij komen altijd eerst de wanden en plafonds bekijken voordat wij met latex gaan spuiten. Wanneer uw muren nog niet helemaal glad zijn, is het goed om deze eerst glad te maken. Wanneer wij latex spuiten wordt de muur super strak en glad en oneffenheden zijn dan goed zichtbaar. Indien er wanden en plafonds moeten worden bijgewerkt doen wij dit voor u als klant. Als u van plan bent om de wanden en plafonds te laten stucen adviseren wij u om de wanden spuitklaar te laten opleveren. Als dit werk eenmaal gedaan is, kunnen wij uw muur met latex spuiten. Tevens behandelen wij de muren voor met een hechtingsmiddel/voorstrijk zodat de latex perfect hecht op de ondergrond.

Latex spuiten van behangklare wanden

Bij behangklaar stucwerk zijn er nog veel oneffenheden zichtbaar en zullen deze eerst moeten worden weggewerkt. Latex spuiten geeft een super strak resultaat waardoor je de kleine oneffenheden goed ziet. Wilt u het mooiste resultaat behalen dan dient u de wanden glad te laten afwerken door een stukadoor. In het geval dat er geen budget beschikbaar is kunnen we de andere opties met u bespreken.

Latex spuiten wanden met structuur 

Heeft u wanden of plafonds die voorzien zijn van structuurverf, spachtelputz, granol of een ander product dan kunnen wij deze in veel gevallen met latex spuiten. Het spuiten bespaart enorm in kosten ,omdat dit veel sneller gaat.

Wilt u liever alles onder een dak? Steeghs Schilderwerken werkt samen met de beste stukadoors in de regio, daardoor kunnen wij ook het stucwerk voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag in oplossingen en bieden daarom deze extra service aan. Heeft u ook zo’n hekel aan strepen op de muur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want met latex spuiten worden u wanden en plafonds streeploos gespoten. 

Latex spuiten villa venray

Steeghs Schilderwerken is de specialist als het gaat om latex spuiten van een villa. Door onze ervaring in het spuiten van villa’s en vrijstaande woningen zijn wij uw partner in een hoogwaardige afwerking van uw villa of vrijstaande woning. Met onze krachtige verfspuit kunnen wij tot wel 2400 vierkante meter per dag spuiten. Onze vakschilders zorgen ervoor dat uw villa in een korte tijd volledig naar wens wordt opgeleverd. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Over ons

Gedreven door passie, kwaliteit en resultaat!

Steeghs Schilderwerken is een schildersbedrijf dat samen met de opdrachtgever zorgt voor mooie, succesvolle en duurzame resultaten. Steeghs Schilderwerken staat voor vakmanschap, gedreven door passie, kwaliteit en resultaat. Wij leveren ieder project met 100% klanttevredenheid op. Uw wensen worden door onze vakmensen verwezenlijkt. 

Onze projecten

Recent Werk

Latex spuiten van een villa

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Latex spuiten van een villa

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten venray

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten. Meer informatie over latex spuiten van een villa.

Wat zeggen onze klanten?

Onze partners en merken

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570