Professioneel latex spuiten

Of bel ons: 06-87735570

Hoge kwaliteit

Waarom latex spuiten de beste keuze is?

Latex spuiten door vakmensen. Alle kleuren kunnen wij spuiten. Kies voor latex spuiten en de daarbij behorende hoge kwaliteit. Latex spuiten geeft een veel mooier eindresultaat dan het traditionele sauswerk met de roller. De latex wordt verneveld op de muur wat een super strak eindresultaat geeft. Met het spuiten van latex breng je meer laagdikte aan wat ook nog eens de kwaliteit van het schilderwerk verhoogd. Onze latex spuiters zijn gedreven vakmensen die met passie het beste resultaat leveren zodat de klant 100% tevreden. een van de voordelen van Latex spuiten is dat de klus sneller klaar is en het daarmee kostenbesparend is. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en wij leveren iedere klus met 100% tevredenheid op. Steeghs Schilderwerken is de specialist op het gebied van latex spuiten in uw regio! Onze spuiters werken door heel Nederland. Onze vakmannen staan voor u klaar en komen graag met u de mogelijkheden bespreken. Wij spuiten zowel woningen als bedrijfspanden. Voor latex spuiten maken wij gebruik van de Airless verfspuiten van Graco.

Latex spuiten voor iedere klus

Door de professionele apparatuur en kennis is geen klus te groot voor ons. Wij kunnen woningen en bedrijfspanden voorzien van latex spuitwerk.

Latex spuiten in ral kleuren

Kies uit meer dan 200 kleuren en materialen

Wij geven graag kleur- en materiaaladvies. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen iedere kleur latex spuiten in de gewenst kwaliteit latex. Onze vakmensen geven u graag advies over onze producten en de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen en zullen wij proberen om u binnen 24 uur een aanbieding toe te sturen.

Spuitwerk binnen

Wanden

Bijna al het binnenschilderwerk kan worden gespoten. Het is mogelijk om vrijwel alle voorkomende wanden met latex te spuiten. De meeste klanten kiezen ervoor om gladde wanden of nieuw stucwerk te laten spuiten met latex. Wil je de wanden in uw huiskamer met nieuw stucwerk laten spuiten? Dat is bij Steeghs Schilderwerken mogelijk. Het is mogelijk om de wanden in een bepaalde kleur te laten spuiten. Dit geeft wat meer sfeer aan een woon- of slaapkamer. Onze vakmensen bespreken graag met u de mogelijkheden. Muren die bestaande uit spack, granol of structuurverf kunnen ook gespoten worden.

Plafonds

Plafonds kunnen wij net als bij de wanden spuiten met latex. U als klant kunt er ook voor kiezen om alleen het plafond te laten spuiten. Dan worden de wanden afgeplakt

Deuren en deurkozijn

Bij Steeghs Schilderwerken spuiten wij niet alleen latex. U kunt ervoor kiezen om het houtwerk in uw woning te laten spuiten. Deuren, kozijnen en deurkozijnen spuiten wij ook met de speciale lakken die daarvoor op de markt zijn. Het resultaat is vele malen mooier dan bij het traditionele schilderwerk met kwast en roller. Doordat wij meerdere lagen aanbrengen is de kwaliteit ook nog eens eens stuk hoger. Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit producten die ook nog eens duurzaam zijn.

Plinten en plafondlijsten

Het mooiste resultaat krijgt u als u uw plinten en plafondlijsten laat spuiten in de gewenste kleur. Het gaat ook nog eens veel sneller en dit bespaart u kosten. De plinten en plafondlijsten kunnen op locatie worden gespoten. 

keuken spuiten

Geen budget voor een nieuwe keuken of bent u uitgekeken op de huidige kleuren? Steeghs Schilderwerken spuit uw keuken zodat deze weer als nieuw is. Keukenkastjes kunnen wij demonteren en in onze spuitcabine spuiten doormiddel van de nieuwste spuittechnieken. Vaste delen kunnen wij op locatie spuiten. Bespaar geld en laat u keuken weer stralen met een nieuwe frisse look. Alle kleuren zijn mogelijk.

Trap, trapleuning en lambrisering

Uw trap, trapleuningen en lambrisering kunt u laten spuiten door onze gedreven vakmannen. Kiest u voor het laten spuiten van uw houtwerk dan kiest u voor kwaliteit met een strakke afwerking. Gespoten houtwerk ziet er veel mooier en strakker uit dan houtwerk dat met de roller of kwast is gelakt.

Spuitwerk buiten

Buitenmuren

Het is mogelijk om buitenmuren te spuiten met speciale buitenlatex. Het latex spuiten of coaten van buitenmuren of gevels vraagt voor een gespecialiseerde aanpak, omdat deze veel te maken hebben met verschillende ondergronden en weersinvloeden. Niet al het buitenschilderwerk is geschikt om te spuiten. Een van onze specialisten op gebied van buitenmuren en gevels spuiten komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Garagepoort

Laat uw garagepoort spuiten door Steeghs Schilderwerken en uw garagepoort straalt weer. 

Buitendeuren en kozijnen

Steeds meer klanten kiezen ervoor om buitendeuren en kozijnen te laten spuiten. Het resultaat is vele malen mooier dan dat men het laat rollen of met de kwast laat schilderen. 

Tuinhout en schuttingen

Tuinhout en schuttingen zijn ideaal om te laten spuiten. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos, omdat tuinhout erg divers en makkelijk bewerkbaar is. Kiest u ervoor om uw tuinhuis te laten beitsen of een mooie grijze kleur te geven? Steeghs Schilderwerken staat altijd voor u klaar!

Damwanden

Damwanden (gevels van staal) lenen zich ideaal om te laten spuiten. Wij coaten gevels van staal met industriële coating wat bestand is tegen vervuiling en veroudering. Wij coaten gevels van: Overslagbedrijven, opslagbedrijven, logistieke bedrijven, terminals, distributiecentra en vastgoedbeheerders. neem contact op voor de mogelijkheden.  

PORTAKABIN EN CONTAINERS

Steeghs Schilderwerken is tevens gespecialiseerd in het spuiten van mobile kantoorunits en opslagruimtes. Denk hierbij aan een portakabin, zeecontainer of schaftwagen. Hiervoor gebruiken wij een industriële coating die de mobile units beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Service & ondersteuning

Totaalservice

U kunt er als klant voor kiezen om een totaalservice pakket op maat te laten maken. Wij werken samen met de beste vakmensen en kunnen uw totale verbouwing, renovatie of opfrisbeurt van A tot Z uit handen nemen. Wij werken samen met de beste aannemers, tegelzetters, stukadoors en dakdekkers. Hierdoor kunnen wij u alles onder een dak aanbieden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Steeghs Schilderwerken is niet alleen uw Schilder in Venlo!

Garantie

Op al ons schilder- en spuitwerk zit garantie. In onze algemene voorwaarden staan de voorwaarden voor de garantie op ons werk. Bij ons krijgt u de beste service en kwaliteit!

Advies

Wij geven u vrijblijvend advies. Een verbouwing brengt altijd veel vragen met zich mee. Onze vakmensen voorzien u graag van vrijblijvend advies. Of dit nu over een bepaald soort product gaat of over kleuradvies. Onze vakmensen staan altijd klaar voor u!

latex spuiten voor de beste prijs

Hoe werkt latex spuiten?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Voor latex spuiten maken wij gebruik van een Airless verfspuit. Een Airless verfspuit pest de verf onder hoge druk (150 tot 250 bar) door de spuitopening. Door de latex door de spuitopening te persen wordt de latex verneveld. Als u ons bedrijf inschakelt voor het latex spuiten, dan zullen wij eerst een afspraak met u maken en een keer bij u langs te komen om te zien hoe groot het oppervlakte is dat wij moeten spuiten. Wij kijken dan ook meteen of de ondergrond geschikt is om te spuiten. Wij noteren alle punten zorgvuldig en maken een plan van aanpak. Is de ondergrond nog ruw, dan zullen we met u bespreken hoe we dit zo goed mogelijk glad kunnen maken. Mocht het nodig zijn om de muur eerst nog te schuren of bij te werken dan zullen wij dit voor u in orde maken. Alle naden en kieren worden door ons gekit en netjes afgewerkt zodat alles er strak en mooi uitziet. Wanneer de wanden en plafonds gereed zijn, gaan wij aan de slag om de wanden en plafonds te behandelen met voorstrijk. De voorstrijk zorgt ervoor dat de latex hecht aan de ondergrond. U zult zien dat de latex spuiten veel sneller gaat dan rollen. Doorgaans leveren wij een klus binnen een aantal dagen op. Dit is dan ook de reden dat veel mensen kiezen voor het latex spuiten. U kunt op deze manier heel snel een mooi resultaat bereiken voor een voordelige prijs.

 

Latex spuiten door professionals met begeleiding en advies op maat

Als je kiest voor Steeghs Schilderwerken dan kies je voor het beste resultaat met de hoogste kwaliteit. Wilt u uw woning of bedrijfspand laten spuiten dan kunt u het beste kiezen voor vakmensen met ervaring. Onze professionals hebben veel ervaring met het latex spuiten en zo bent u verzekerd van een mooi eindresultaat met garantie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een woning of bedrijfspand in een kort tijdbestek spuiten. Wanneer u een nieuwbouwwoning wilt betrekken, is tijd goud waard en vandaar dat het belangrijk is om vakmensen in te schakelen die u alles uit handen nemen. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant 100% tevreden is, daarom maken wij samen met de klant een plan van aanpak. Vanuit daar starten wij me de werkzaamheden en begeleiden wij de klant tijdens de klus. Wij voorzien u ook graag van advies. Er komt veel kijken bij een verbouwing of verhuizing. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze kosten zo laag mogelijk te houden zodat u daar uiteindelijk van profiteert. Dit zonder kwaliteitsverlies! 

latex spuiten

Latex spuiten ook voor uw wanden en plafonds

Er zijn verschillende soorten wanden die wij met latex kunnen spuiten. Wij komen altijd eerst de wanden en plafonds bekijken voordat wij met latex gaan spuiten. Wanneer uw muren nog niet helemaal glad zijn, is het goed om deze eerst glad te maken. Wanneer wij latex spuiten wordt de muur super strak en glad en oneffenheden zijn dan goed zichtbaar. Indien er wanden en plafonds moeten worden bijgewerkt doen wij dit voor u als klant. Als u van plan bent om de wanden en plafonds te laten stucen adviseren wij u om de wanden spuitklaar te laten opleveren. Als dit werk eenmaal gedaan is, kunnen wij uw muur met latex spuiten. Tevens behandelen wij de muren voor met een hechtingsmiddel/voorstrijk zodat de latex perfect hecht op de ondergrond.

Latex spuiten van behangklare wanden

Bij behangklaar stucwerk zijn er nog veel oneffenheden zichtbaar en zullen deze eerst moeten worden weggewerkt. Latex spuiten geeft een super strak resultaat waardoor je de kleine oneffenheden goed ziet. Wilt u het mooiste resultaat behalen dan dient u de wanden glad te laten afwerken door een stukadoor. In het geval dat er geen budget beschikbaar is kunnen we de andere opties met u bespreken.

Latex spuiten wanden met structuur 

Heeft u wanden of plafonds die voorzien zijn van structuurverf, spachtelputz, granol of een ander product dan kunnen wij deze in veel gevallen met latex spuiten. Het spuiten bespaart enorm in kosten ,omdat dit veel sneller gaat.

Wilt u liever alles onder een dak? Steeghs Schilderwerken werkt samen met de beste stukadoors in de regio, daardoor kunnen wij ook het stucwerk voor u verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag in oplossingen en bieden daarom deze extra service aan. Heeft u ook zo’n hekel aan strepen op de muur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want met latex spuiten worden u wanden en plafonds streeploos gespoten. 

Latex spuiten villa venray

Steeghs Schilderwerken is de specialist als het gaat om latex spuiten van een villa. Door onze ervaring in het spuiten van villa’s en vrijstaande woningen zijn wij uw partner in een hoogwaardige afwerking van uw villa of vrijstaande woning. Met onze krachtige verfspuit kunnen wij tot wel 2400 vierkante meter per dag spuiten. Onze vakschilders zorgen ervoor dat uw villa in een korte tijd volledig naar wens wordt opgeleverd. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Een snelle en superstrakke afwerking van de wanden: latex spuiten van een villa is de beste keuze. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een techniek die ruim 10 keer sneller gaat dan het traditionele schilderen met de roller. Dit bespaart niet alleen tijd, ook is het resultaat vele malen mooier en van een hogere kwaliteit.

Latex spuitwerk voor villa’s en landhuizen

Een villa of landhuis straalt luxe en comfort uit, iets dat zeker in het interieur terug moet komen. Daarom kiezen veel villa eigenaren voor een mooie afwerking van de wanden. Maar wel een die onderhoudsvriendelijk is en vele jaren mooi blijft. Precies in de kleur die bij de inrichting past.
Latex spuitwerk is luxe, duurzaam en snel klaar. Het behoeft geen verdere uitleg dat latex spuiten de meest gunstige oplossing voor villa’s, landhuizen, boerderijen en andere grote woningen is.

Geschikt voor wanden en plafonds

Een wand met de verfroller schilderen is nog tot daaraan toe, de afwerking van het plafond is een stuk lastiger. Rugpijn, een stijve nek, kleurverschil of hinderlijke strepen of banen. Achteraf blijkt het zelf schilderen van een wand of plafond meer werk dan gedacht. Ook is het resultaat niet zo mooi als verwacht.
Latex spuiten is geschikt voor wanden en plafonds, mits deze ook spuitklaar of sausklaar zijn. Bij een behangklare wand is enig voorwerk vereist: de muur of het plafond moet egaal en zonder oneffenheden zijn.

Villa latex spuiten? Hoogwaardige kwaliteit

Oude of nieuwe wanden, latex spuiten geeft een veel beter resultaat dan met de hand verven of texen. Dit heeft vooral te maken met de machinale werkwijze, waarbij de latex over de muur of het plafond wordt verneveld. Het voordeel is dat de schilder geen centimeter overslaat, waardoor het eindresultaat er echt mooi uitziet. Zonder strepen of banen, iets dat je bij normaal schilderwerk soms wel tegenkomt.
Het latex spuiten van de villa garandeert een afwerking van een hoogwaardige kwaliteit. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van twee lagen latex, wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt. Zo zien oude wanden er weer als nieuw uit en gaan de wanden van een nieuwbouwvilla vele en vele jaren mee.

Latex spuiten van een villa

Wanneer de wanden niet spuitklaar zijn

Zowel bij nieuwbouwvilla’s als bij oudere villa’s kan het voorkomen dat de wanden niet spuitklaar zijn. Spuitklaar wil zeggen dat de wanden volledig egaal zijn afgewerkt, zonder dat er oneffenheden aanwezig zijn. Zijn de wanden sausklaar, dan zijn deze in veel gevallen geschikt voor latex spuiten.
Bij behangklare wanden is het nodig om de wanden eerst voor te behandelen. Oneffenheden moeten verdwijnen, anders is het resultaat van het latex spuitwerk niet wat het zijn moet. Bovendien vallen oneffenheden na latex spuiten extra op, iets dat natuurlijk voorkomen moet worden.
Laat de wanden vooraf nakijken door een stukadoor. Uiteraard kan de schilder dit ook bekijken, waarbij een advies volgt over het eventueel spuitklaar maken van wanden en/of plafonds.

Snelle werkwijze, goed resultaat

Het traditioneel verven van wanden en plafonds neemt veel tijd in beslag. De schilder is dagenlang of bij een grote villa soms twee weken bezig met het geheel schilderen van alle wanden. Latex spuiten van de villa gaat ruim 10 keer sneller. Dit bespaart niet alleen een hoop tijd maar ook de nodige kosten. Bovendien is de villa sneller weer bewoonbaar en ook belangrijk: staan nieuwbouwvilla’s niet te lang leeg.

Keuze uit verschillende kleuren

Latex spuiten voor de villa is niet alleen de snelste en meest voordelige keuze, ook is dit een mooie oplossing voor een totaal afwerking van wanden en plafonds. Veel mensen kiezen voor wit, maar bij latex spuiten is het ook mogelijk om voor een andere kleur te gaan. Bijvoorbeeld rood, blauw, een pasteltint of een van de andere vele kleuren.

Dankzij het strakke eindresultaat is het niet nodig om de wand nogmaals te behandelen of te schilderen. De twee lagen latex blijven jarenlang mooi, ook wanneer er zonlicht op valt of bij lichte wrijving langs de wand. Dit laat precies zien waarom latex spuiten vele malen beter is dan latex met de verfroller aanbrengen. Omdat een villa, landhuis of woonboerderij de beste kwaliteit verdient.

Latex spuiten villa in verschillende kleuren

De voordelen van latex spuiten in nieuwbouwwoningen

Latex spuiten heeft ten opzichten van gewoon texen (verven) vele voordelen. Ten eerste is er het streeploos en baanloos resultaat, iets dat bij normaal latexwerk te vaak voorkomt. De schilder levert de wanden met 2-laags spuitwerk af, waardoor de kwaliteit vele malen hoger ligt. De nieuwe bewoners hebben hierdoor weinig onderhoud aan de wanden.

Het latex spuiten van wanden en plafonds heeft nog een belangrijk voordeel: het is een stuk sneller klaar. Een eengezinswoning is in gemiddeld 2-4 dagen gereed, een nieuwbouw appartement duurt slechts 2 dagen. Hierdoor kan de woning sneller als verwacht worden opgeleverd. Het latex spuiten van een villa kan al binnen 5 dagen worden opgeleverd.

De voordelen van latex spuiten op een rij:

  • Superstrak eindresultaat
  • Hoge kwaliteit schilderwerk
  • Sneller resultaat
  • Kostenbesparend

De werkwijze van latex spuiten

Latex spuiten bespaart veel tijd en geld, iets dat met name bij nieuwbouwprojecten belangrijk is. Vooral wanneer er veel vierkante meters gedaan moeten worden valt hier veel op te besparen. Er komt geen roller aan te pas, waardoor de schilder een stuk sneller doorwerkt. Dagenlang met de hand schilderen behoort hiermee tot de verleden tijd. Kostenbesparend en snel, precies wat een nieuwbouwproject nodig heeft.

Natuurlijk vraagt latex spuiten van de nieuwbouwwoning wel om een goede voorbereiding. De wanden zijn droog en klaar voor behandeling, dan kan de schilder met de eerste werkzaamheden beginnen. De meeste tijd zit in het afplakken, wat belangrijk is om alles zo goed en netjes mogelijk op te leveren.

Het latex spuiten van de nieuwbouwwoning verloopt snel en secuur, waarbij geen centimeter wordt overgeslagen. Geen lichtere of donkere plekken: alles is één geheel. Een strak eindresultaat dat iedereen zal verbazen. Hierna begint het opruimen, waarbij de schilder alles meeneemt. De eengezinswoning of het appartement is klaar voor oplevering. Steeghs Schilderwerken is uw betrpuwbare partner voor al uw spuitwerk!

Kleurkeuze bij latex spuiten

Voor de meeste nieuwbouwwoningen wordt witte latexverf gebruikt, tenzij de woningeigenaar of koper een andere kleur wenst. Het is belangrijk om dit van tevoren goed te communiceren. Bij een nieuwbouwproject hangt het ervan af of de wanden sausklaar of behangklaar worden opgeleverd. Dit is namelijk van invloed op de werkwijze met betrekking tot latex spuiten van de nieuwbouwwoning.

Wanden met een spuitklare en sausklare afwerking

Bij een spuitklare wandafwerking wordt deze egaal opgeleverd zonder dat er oneffenheden in de wand aanwezig zijn. Dit is de beste afwerking voor het latex spuiten, omdat dit verder geen voorbereiding vraagt. Oneffenheden ontbreken waardoor de professionele schilder direct kan beginnen met spuiten.

Soms is er voor een sausklare afwerking gekozen. De wanden zijn wel netjes afgewerkt en geschikt voor latex spuiten, maar door de dunne laag lijst daar kan het eindresultaat iets minder mooi zijn.

Niet elke nieuwbouwwoning wordt met een spuitklare of sausklare wandafwerking opgeleverd. Dit heeft te maken met de hogere kosten, waardoor soms gekozen wordt voor een behangklare afwerking. Bij twijfel is het altijd beter om de stukadoor óf de schilder te laten beoordelen of de wand direct geschikt is voor latex spuiten.

Behandeling van behangklare wanden

Het voordeel van behangklare wanden is dat dit met betrekking tot het nieuwbouwproject kosten bespaart. Voor het latex spuiten brengt dit echter extra werk met zich mee. De wand bevat oneffenheden die na het behangen niet meer aanwezig zijn. Op de wand te voorzien van streeploos latex spuitwerk moeten deze oneffenheden eerst worden weggewerkt. Gebeurt dit niet, dan zijn putjes, deuken of scheurtjes juist extra zichtbaar.

Werkende muren in nieuwbouwwoningen

Tijdens het bouwproces zit er nog vocht in de wanden of muren. Hierdoor kunnen de wanden nog iets bewegen, waardoor er kleine scheurtjes ontstaan. Voor aanvang van het latex spuiten is het belangrijk dat deze scheurtjes hersteld zijn. Juist daarom is het belangrijk dat de wanden goed droog zijn en niet meer ‘werken’. Dit voorkomt dat er na het latex spuiten toch nog scheurtjes ontstaan.

Helaas is het ontstaan van scheuren niet altijd te voorkomen. Vaak zien de woningeigenaren na enkele weken of maanden toch weer wat scheuren in de wanden. Herstel van de scheurtjes en opnieuw (gedeeltelijk) latex spuiten kan de oplossing zijn.

De voordelen latex spuiten appartement

Latex spuiten is het aanbrengen van latex verf (muurverf) op muren en plafonds. Dit doen we middels een speciale latexspuit. De werkwijze is dan ook volledig machinaal. Deze werkwijze heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditioneel schilderen:

  • Kostenbesparend
  • Snel klaar
  • Streeploos eindresultaat

Het met de hand schilderen/verven van muren en plafonds is erg arbeidsintensief. Dit kan daar heel lang duren, terwijl het latex spuiten van het gehele appartement nog geen twee dagen in beslag neemt.

Doordat het appartement snel gereed is brengt dit natuurlijk ook een flinke kostenbesparing met zich mee. Bovendien is de het nieuwbouwappartement snel opleverbaar of hoeven bewoners niet voor lange tijd een ander onderkomen te zoeken. Bovendien is het ook mogelijk om per ruimte te werken, verspreid over meerdere dagdelen.

Zo is het dus mogelijk om tijdens het latex spuiten het appartement bewoonbaar te houden. Overigens vormt het latex spuiten van een enkele ruimte weinig hinder voor aanwezige bewoners en is het gehele appartement binnen afzienbare tijd gereed.

Muren en plafonds met een streeploos eindresultaat

Latex spuiten van het appartement heeft een prachtig resultaat. Dankzij de specifieke werkwijze ontstaan er geen strepen of banen in het schilderwerk. Dit zorgt voor een strak design zonder hinderlijke oneffenheden, wat natuurlijk een absoluut pluspunt is.

We gebruiken altijd twee lagen latexverf die we na elkaar op de muren of het plafond spuiten. Hierdoor ontstaat er een hoge kwaliteit spuitwerk waar geen normaal schilderwerk tegenop kan. Het eindresultaat is verrassend mooi!

Alleen de beste kwaliteit latexverf

Uiteraard maken we bij het latex spuiten van het appartement uitsluitend gebruik van de beste materialen. Hierbij kiezen we voor een hoge kwaliteit latexverf. Deze verf is goed bestand tegen krassen en stoten waardoor deze lang mooi blijft. De levensduur van latexverf is mede afhankelijk van het gebruik van de ruimte.

Standaard spuiten we muren en plafonds in wit of wittinten. Deze kleur is neutraal, iets waar veel mensen de voorkeur aan geven. Het voordeel van witte kleuren is dat dit goed overschilderbaar is in welke kleur dan ook. Het is echter nooit duidelijk of het appartement op een later moment toch een nieuwe look krijgt.

Ondanks dat wit onze standaard kleur is bieden we ook de mogelijkheid om latex te spuiten in een kleur naar keuze. Hierbij is zelfs glans mogelijk, wat het appartement een eigentijdse uitstraling geeft. Bij eventuele twijfel kunnen we adviseren in de kleurkeuze.

Latex spuiten appartement: de wanden

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk om te weten hoe het met de afwerking van de wanden zit. Nieuwbouw appartementen worden vaak opgeleverd met spuitklare of sausklare wanden. Deze wanden zijn direct  gereed voor latex spuiten. Vooral bij spuitklare wanden ontstaat er een prachtig resultaat, bij sausklare wanden kan dit iets minder zijn. Het verschil is echter minimaal.

Behangklare wanden of beschadigde wanden zijn niet geschikt voor latexspuiten. Bij dit soort wanden is het nodig om eerst oneffenheden weg te werken. Dit gebeurt middels stucwerk. Hierna kunnen we de muren van het appartement latex spuiten. Het is belangrijk om stucwerk tijdig bij ons te regelen, zodat het latex spuiten niet te lang op zich laten wachten.

Kosten latex spuiten appartement

Doordat latex spuiten van het appartement vele malen sneller gaat kunnen we de kosten laag houden. De kosten bestaan uit arbeidsuren, gebruik van het materiaal en natuurlijk de hoge kwaliteit latexverf.

Om een idee te geven: latex spuiten van een appartement is in 1 tot 2 dagen gereed. Traditioneel schilderen brengt een verwerkingstijd van 3-5 dagen met zich mee. Indien nodig leveren we het spuitwerk gefaseerd op, maar voor een appartement is dit in veel gevallen niet nodig.

De totale kosten zijn afhankelijk van het aantal ruimtes dat we moeten latex spuiten. Ook de keuze met betrekking tot de latex verf speelt een rol. Uiteraard maken we een passende offerte. Alle kosten zijn inclusief het afplakken van de ruimte of ruimtes, gebruik van materialen en de arbeidsuren maar ook het opruimen en afvoeren van afval.

Latex spuiten vanaf 5m2

Over ons

Gedreven door passie, kwaliteit en resultaat!

Steeghs Schilderwerken is een schildersbedrijf dat samen met de opdrachtgever zorgt voor mooie, succesvolle en duurzame resultaten. Steeghs Schilderwerken staat voor vakmanschap, gedreven door passie, kwaliteit en resultaat. Wij leveren ieder project met 100% klanttevredenheid op. Uw wensen worden door onze vakmensen verwezenlijkt. 

Onze projecten

Recent Werk

Latex Spuiten Panningen

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Latex spuiten van een villa

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten venray

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten. Meer informatie over latex spuiten van een villa.

Wat zeggen onze klanten?

Onze partners en merken

Latex Spuiten met Graco verfspuit
Latex spuiten met sigma
Latex spuiten met veveo

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570