Latex spuiten van een Villa

Een snelle en superstrakke afwerking van de wanden: latex spuiten van een villa is de beste keuze. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een techniek die ruim 10 keer sneller gaat dan het traditionele schilderen met de roller. Dit bespaart niet alleen tijd, ook is het resultaat vele malen mooier en van een hogere kwaliteit.

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan–>

Latex spuitwerk voor villa’s en landhuizen

Een villa of landhuis straalt luxe en comfort uit, iets dat zeker in het interieur terug moet komen. Daarom kiezen veel villa eigenaren voor een mooie afwerking van de wanden. Maar wel een die onderhoudsvriendelijk is en vele jaren mooi blijft. Precies in de kleur die bij de inrichting past.
Latex spuitwerk is luxe, duurzaam en snel klaar. Het behoeft geen verdere uitleg dat latex spuiten de meest gunstige oplossing voor villa’s, landhuizen, boerderijen en andere grote woningen is.

Geschikt voor wanden en plafonds

Een wand met de verfroller schilderen is nog tot daaraan toe, de afwerking van het plafond is een stuk lastiger. Rugpijn, een stijve nek, kleurverschil of hinderlijke strepen of banen. Achteraf blijkt het zelf schilderen van een wand of plafond meer werk dan gedacht. Ook is het resultaat niet zo mooi als verwacht.
Latex spuiten is geschikt voor wanden en plafonds, mits deze ook spuitklaar of sausklaar zijn. Bij een behangklare wand is enig voorwerk vereist: de muur of het plafond moet egaal en zonder oneffenheden zijn.

Villa latex spuiten? Hoogwaardige kwaliteit

Oude of nieuwe wanden, latex spuiten geeft een veel beter resultaat dan met de hand verven of texen. Dit heeft vooral te maken met de machinale werkwijze, waarbij de latex over de muur of het plafond wordt verneveld. Het voordeel is dat de schilder geen centimeter overslaat, waardoor het eindresultaat er echt mooi uitziet. Zonder strepen of banen, iets dat je bij normaal schilderwerk soms wel tegenkomt.
Het latex spuiten van de villa garandeert een afwerking van een hoogwaardige kwaliteit. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van twee lagen latex, wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt. Zo zien oude wanden er weer als nieuw uit en gaan de wanden van een nieuwbouwvilla vele en vele jaren mee.

Latex spuiten van een villa

Wanneer de wanden niet spuitklaar zijn

Zowel bij nieuwbouwvilla’s als bij oudere villa’s kan het voorkomen dat de wanden niet spuitklaar zijn. Spuitklaar wil zeggen dat de wanden volledig egaal zijn afgewerkt, zonder dat er oneffenheden aanwezig zijn. Zijn de wanden sausklaar, dan zijn deze in veel gevallen geschikt voor latex spuiten.
Bij behangklare wanden is het nodig om de wanden eerst voor te behandelen. Oneffenheden moeten verdwijnen, anders is het resultaat van het latex spuitwerk niet wat het zijn moet. Bovendien vallen oneffenheden na latex spuiten extra op, iets dat natuurlijk voorkomen moet worden.
Laat de wanden vooraf nakijken door een stukadoor. Uiteraard kan de schilder dit ook bekijken, waarbij een advies volgt over het eventueel spuitklaar maken van wanden en/of plafonds.

Snelle werkwijze, goed resultaat

Het traditioneel verven van wanden en plafonds neemt veel tijd in beslag. De schilder is dagenlang of bij een grote villa soms twee weken bezig met het geheel schilderen van alle wanden. Latex spuiten van de villa gaat ruim 10 keer sneller. Dit bespaart niet alleen een hoop tijd maar ook de nodige kosten. Bovendien is de villa sneller weer bewoonbaar en ook belangrijk: staan nieuwbouwvilla’s niet te lang leeg.

Keuze uit verschillende kleuren

Latex spuiten voor de villa is niet alleen de snelste en meest voordelige keuze, ook is dit een mooie oplossing voor een totaal afwerking van wanden en plafonds. Veel mensen kiezen voor wit, maar bij latex spuiten is het ook mogelijk om voor een andere kleur te gaan. Bijvoorbeeld rood, blauw, een pasteltint of een van de andere vele kleuren.

Dankzij het strakke eindresultaat is het niet nodig om de wand nogmaals te behandelen of te schilderen. De twee lagen latex blijven jarenlang mooi, ook wanneer er zonlicht op valt of bij lichte wrijving langs de wand. Dit laat precies zien waarom latex spuiten vele malen beter is dan latex met de verfroller aanbrengen. Omdat een villa, landhuis of woonboerderij de beste kwaliteit verdient.

Latex spuiten villa in verschillende kleuren

Recent opgeleverde projecten

Latex spuiten van een villa

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Latex spuiten van een villa

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Latex spuiten venray

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders waardoor wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen. 

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570