Keuken spuiten Roermond en omstreken

Laat je keuken spuiten in de mooiste kleuren

Keuken Spuiten Roermond: Een nieuwe look voor je Keuken

Geef je keuken een tweede leven

Steeghs Schilderwerken is dé specialist in het spuiten van keukens.

Keuken spuiten in iedere gewenste kleur

Kleur

Laat jouw keuken spuiten in elke gewenste kleur en glansgraad

Keuken spuiten ophalen en brengen

Breng en haal service

Gratis ophalen en terugbrengen door heel Nederland en België

keuken spuiten in ieder gewenste kleur

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken

Keuken spuiten roermond: Uw lokale specialist

Bent je op zoek naar een betaalbare manier om je keuken te vernieuwen in Roermond? Keuken spuiten is de oplossing! In Roermond bieden wij professionele spuitdiensten aan die je keuken transformeren zonder de noodzaak voor een kostbare en tijdrovende renovatie. Ons team van ervaren specialisten zorgt ervoor dat je keuken er weer als nieuw uitziet. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, beloven we een verbluffend resultaat dat de uitstraling en sfeer van je keuken volledig zal vernieuwen. Steeghs Schilderwerken is de schilder in Roermond en omstreken voor iedere spuitklus.

Keuken spuiten op locatie en in onze spuiterij

Het beste van beide werelden

Bij keuken spuiten Roermond begrijpen we dat elke keuken uniek is. Daarom bieden we flexibele spuitdiensten aan, zowel op locatie als in onze speciaal ingerichte spuiterij. De vaste delen van je keuken, zoals het keukenframe en ingebouwde kastjes, worden zorgvuldig ter plekke in je huis gespoten. De losse delen, zoals deuren en laden, worden gedemonteerd en in onze spuiterij onder ideale omstandigheden gespoten. Deze aanpak zorgt voor minimale overlast en een maximale kwaliteitsafwerking.

Keuken laten spuiten in iedere gewenste kleur

Breng kleur in uw keuken

Droom je van een keuken in een specifieke kleur? Keuken spuiten Roermond maakt het mogelijk! Ons brede scala aan hoogwaardige lakken en verfsoorten biedt je alle kleuren van de regenboog. Of je nu kiest voor een trendy pastel, een klassiek wit of een gewaagd zwart, onze experts staan klaar om je keuken te transformeren in de gewenste kleur. Met onze kleuradviesdienst helpen we je de perfecte tint te kiezen die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Keuken van ieder soort materiaal kunnen wij spuiten

Voor elke type ondergrond een toepassing

In Roermond kunnen wij keukens van diverse materialen spuiten, waaronder gelamineerd, melamine, MDF en keukens met een folielaag. Gelamineerde oppervlakken zijn glad en hard, ideaal voor een strakke afwerking. Melamine is een veelgebruikt materiaal dat duurzaam en kostenefficiënt is. MDF leent zich uitstekend voor spuitwerk door zijn gladde structuur en wordt vaak gebruikt voor keukendeurtjes en -panelen. Keukens met een folielaag vereisen een speciale aanpak, waarbij de folie zorgvuldig wordt verwijderd voordat het spuiten begint. Ongeacht het materiaal van je keuken, onze technieken zijn aangepast om een superieur resultaat te garanderen. 

Totale metamorfose keuken spuiten

Wil je de hele keuken laten aanpassen? Dan kunnen we ook de wanden met latex laten spuiten en de deuren spuiten. Bij Steeghs Schilderwerken kunnen we je hele keuken voorzien van een metamorfose.

keuken spuiten Roermond in mat zwart
Keuken spuitem Rpoermond in Tweecomponenten lak

Volledige service van kleuradvies, demontage, spuiten en montage

Zorgeloos naar een nieuwe keuken

Bij keuken spuiten Roermond streven we ernaar je een zorgeloze ervaring te bieden. Onze volledige service omvat kleuradvies, demontage, spuiten, en montage. Wij bieden een haal- en brengservice door heel Nederland en België, waardoor het proces voor je als klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Van het eerste kleuradvies tot de uiteindelijke montage, ons team van professionals begeleidt je door elk stadium van het proces, met aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit.

Keuken spuiten in Roermond is een duurzame, betaalbare en efficiënte manier om je keuken een compleet nieuwe uitstraling te geven. Met onze expertise en toewijding aan klanttevredenheid, beloven we een resultaat dat je verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op en begin de transformatie van je keuken!

Ben je nieuwsgierig naar wat we kunnen doen om jouw keuken een make-over te geven? Onze experts hebben een schat aan ervaring in het op maat spuiten van keukens. We staan klaar om je te voorzien van deskundig en persoonlijk advies. Je kunt binnen 48 uur een reactie van ons verwachten. Wil je meteen een prijsindicatie voor het spuiten van je keuken?

Latex spuiten

Ben je op zoek naar een snelle, efficiënte en hoogwaardige manier om je muren en plafonds een frisse look te geven? Latex spuiten is dé oplossing. Met onze geavanceerde airless spuittechniek bereiken we een streeploos, trak en egaal resultaat dat met traditioneel schilderwerk simpelweg niet te evenaren is. Ideaal voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten, en een perfecte match met onze keuken spuitdiensten. Maak kennis met de toekomst van interieurafwerking!

Binnendeuren spuiten

Zijn je binnendeuren toe aan vernieuwing, maar wil je de charme en kwaliteit van het origineel behouden? Onze dienst voor het spuiten van binnendeuren biedt dé oplossing. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde spuittechnieken zorgen we voor een hoge kwaliteit, duurzame afwerking die past bij elk interieur. Van moderne tot klassieke stijlen. Ontdek hoe je de levensduur van je deuren kunt verlengen en tegelijkertijd je huis een frisse uitstraling kunt geven!

High end

Spuitwerk