Deuren spuiten

Op zoek naar een schildersbedrijf om uw deuren te laten spuiten? Steeghs Schilderwerken is de specialist op het gebied van spuitwerken. Latex spuiten van woningen, radiatoren spuiten, deuren spuiten, keukens spuiten of meubels opknappen. Steeghs Schilderwerken is van alle markten thuis. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten leveren een perfect staaltje vakwerk tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Laat door Steeghs Schilderwerken uw deuren en keukens spuiten en ze zijn weer als nieuw!

Onze service

Projectmanagement

Wij zorgen ervoor dat het project volledig naar wens van de klant wordt opgeleverd

Samenwerking

Naast het schilderwerk kunnen wij beroep doen op betrouwbare aannemers, stukadoors en tegelzetters uit de regio waarmee wij regelmatig samenwerken

Milieubewust afvoeren afval

Onze vakmensen nemen al het afval na oplevering weer mee en scheiden dit. Wij zorgen ervoor dat op de juiste manier wordt afgevoerd bij het milieustation

100% tevredenheid garantie

Onze vakmensen willen dan klanten 100% tevreden zijn. Tijdens het project betrekken wij de klant bij de werkzaamheden. Tussentijds lopen wij met de klant het project nogmaals door en evalueren wij of de klant 100% tevreden is

Vraag een offerte aan voor het spuiten van uw deuren–>

Ervaren deuren spuiterij voor uw project

Steeghs Schilderwerken heeft veel ervaring met verschillende spuitprojecten. We worden ingezet voor het opleveren van het spuitwerk in nieuwbouwwoningen, maar ook voor bestaande woningen en bedrijfspanden. Denk hierbij aan het spuiten van binnendeuren, overheaddeuren, buitendeuren, kunststofdeuren, alluminiumdeuren  en het overige houtwerk.

Deuren spuiten met het strakste resultaat

Onze specialiteit is spuitwerk. Deuren spuiten vraagt om een goede voorbereiding. De deuren worden vakkundig glad geschuurd, ontvet, geplamuurd en gegrond. Na de grondlak spuiten we de deur af met speciale lak voor spuitwerk. Met spuitwerk krijg je het strakste resultaat. Door verf aan te brengen met een kwast of roller blijft er een structuur achter op de deuren. Deuren spuiten is de beste en mooiste optie. Deuren spuiten kan op locatie en in onze spuitcabine. Wij halen de deuren op en hangen ze weer terug in de kozijnen. Wij spuiten deuren in matte, zijdeglans en hoogglans lak in alle gewenste kleuren.

Deuren spuiten in zwart

Deuren spuiten in alle gewenste kleuren

Het is mogelijk om uw deuren in alle gewenste kleuren te spuiten. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om u van kleuradvies te voorzien. Wij beschikken over een breed scala aan kleurenwaaiers en zijn op de hoogte van de huidige trends, zo bent u altijd voorzien van het beste advies. Of u nu kiest voor zwarte, witte of groene deuren, bij Steeghs Schilderwerken zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Steeghs Schilderwerken: hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij verzorgen spuitwerk voor diverse partners zoals keuken- en interieurbouwers, timmerbedrijven, meubelmakers en binnenhuisarchitecten, maar ook voor particulieren die hun woning, meubels, deuren of keuken een frisse nieuwe uitstraling willen geven. Door onze samenwerking met diverse bedrijven en groothandels weten wij als geen ander welke kwaliteitseisen er worden gevraagd door diverse partijen. Door onze nauwe samenwerking met verffabrikanten zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van verf. Onze medewerkers zullen altijd gebruik maken van de hoogste kwaliteit. Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan. Steeghs Schilderwerken komt naar u toe om het project te bekijken. Zo ontvangt u altijd een offerte op maat.

De voordelen van het laten spuiten van uw deuren

Bent u op zoek naar een manier om uw deuren er weer als nieuw uit te laten zien? Overweeg dan om uw deuren te laten spuiten in plaats van ze traditioneel te laten schilderen met een roller en kwast. Spuitwerk biedt namelijk talloze voordelen ten opzichte van het traditionele schilderwerk.

Ten eerste zorgt spuitwerk voor een mooier eindresultaat. Met een verfspuit kunnen de verfdeeltjes gelijkmatig over het oppervlak worden verdeeld, waardoor er een strakke en egale laag ontstaat. Dit zorgt voor een mooie, professionele uitstraling van uw deuren.

Daarnaast is spuitwerk veel sneller dan traditioneel schilderwerk. Met een verfspuit kan een groot oppervlak in korte tijd worden voorzien van een egale laag verf. Hierdoor bespaart u tijd en geld op arbeidskosten.

Kortom, spuitwerk biedt vele voordelen ten opzichte van traditioneel schilderwerk. Het zorgt voor een mooier eindresultaat, bespaart tijd en geld, is duurzamer en beter voor het milieu. Wilt u ook profiteren van deze voordelen en uw deuren laten spuiten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Laat uw deuren spuiten in een tweecomponenten lak

Het spuiten van deuren is een belangrijke stap bij het renoveren of schilderen van een ruimte. Of het nu gaat om het spuiten van deuren in een woning, kantoor, of winkel, het is essentieel om de juiste verf te kiezen om de beste resultaten te bereiken met een langdurige garantie op kwaliteit en duurzaamheid. Een van de belangrijkste beslissingen die u moet nemen, is of u kiest voor een schildersbedrijf dat deuren spuit in een tweecomponenten lak of een standaard eencomponenten lak.

Hoewel een standaard eencomponenten lak meestal wordt gebruikt bij het spuiten van deuren, zijn er een aantal belangrijke voordelen van het gebruik van een tweecomponenten lak. Hieronder bespreken we enkele van deze voordelen.

Laat uw deuren spuiten en kies voor duurzaamheid

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een tweecomponenten lak bij het spuiten van deuren is de duurzaamheid van het eindresultaat. Tweecomponenten lakken bevatten een harder en zijn daarom duurzamer dan eencomponenten lakken. Dit betekent dat het oppervlak van de deur minder snel zal krassen, slijten of beschadigd raken dan bij het gebruik van een standaard lak. Dit maakt het spuiten van deuren met een tweecomponenten lak een uitstekende keuze voor deuren die veel worden gebruikt of die worden blootgesteld aan ruwe omstandigheden. Deze lak is ook huidvetbestendig en bestand tegen handcrèmes.

Deuren spuiten en chemische weerstand

Een tweede voordeel van het gebruik van een tweecomponenten lak is de chemische weerstand van het eindresultaat. Tweecomponenten lakken zijn bestand tegen een breed scala aan chemicaliën, waaronder zuren, logen en oplosmiddelen. Dit betekent dat het oppervlak van de deur niet wordt aangetast wanneer het in contact komt met agressieve stoffen. Dit maakt tweecomponenten lakken ideaal voor deuren die zich in ruimtes bevinden waar veel chemische stoffen aanwezig zijn, zoals laboratoria of productieruimtes.

Snel droogproces

Een derde voordeel van het gebruik van een tweecomponenten lak is het snelle droogproces. In vergelijking met een standaard eencomponenten lak droogt een tweecomponenten lak veel sneller. Dit betekent dat deuren die zijn geverfd met een tweecomponenten lak sneller kunnen worden gemonteerd en gebruikt dan deuren die zijn geverfd met een standaard lak. Dit is vooral handig bij het schilderen van deuren in een commerciële omgeving, waar tijd een belangrijke factor is.

Conclusie

Al met al zijn er verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een tweecomponenten lak bij het spuiten van deuren. Deze lakken bieden een duurzamer, chemisch bestendiger en sneller droog oppervlak dan een standaard eencomponenten lak. Als u op zoek bent naar de beste optie voor het spuiten van deuren, overweeg dan om te kiezen voor een tweecomponenten lak voor de beste resultaten. Naast deuren spuiten kunt u ook uw keuken of wanden en plafonds laten spuiten door Steeghs Schilderwerken.

Hoe gaat het spuiten van deuren in zijn werk?

Het spuiten van deuren is een complex proces dat vaak wordt uitgevoerd in een interieurspuiterij. Het omvat verschillende werkzaamheden en stappen om ervoor te zorgen dat de deuren de gewenste afwerking krijgen. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste werkzaamheden en stappen die een interieurspuiterij doorloopt om deuren te spuiten in een primer en twee componenten lak.

Voorbereiding

De eerste stap bij het spuiten van deuren is de voorbereiding. Dit omvat het inspecteren van de deuren op beschadigingen en het afplakken van delen die niet geverfd moeten worden, zoals handgrepen en scharnieren. Het is ook belangrijk om de deuren schoon te maken met een ontvetter en te schuren om ervoor te zorgen dat de verf goed hecht.

Deur in de grondverf spuiten

Na de voorbereiding spuiten wij een grondverf op de deuren. Dit helpt om het oppervlak van de deuren glad te maken en zorgt ervoor dat de verf goed hecht. De grondverf wordt aangebracht met behulp van een spuitpistool en moet drogen voordat de volgende stap wordt uitgevoerd.

Schuren van de deuren

Nadat de grondverf is gedroogd, schuren wij de deuren opnieuw glad om eventuele oneffenheden of onvolkomenheden glad te maken. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke afwerking er glad en professioneel uitziet.

Tweecomponenten lak spuiten

Na het schuren spuit onze spuiter de tweecomponenten lak op de deuren. Dit wordt opnieuw gedaan met behulp van een spuitpistool en moet zorgvuldig worden aangebracht om een egale afwerking te krijgen. De juiste laagdikte is van belang voor een strak en kwalitatief eindresultaat. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de lak goed droogt voordat de deuren worden behandeld of opgehangen.

Kwaliteitscontrole

Ten slotte controleren wij de kwaliteit van het werk om ervoor te zorgen dat de deuren de gewenste afwerking hebben. Dit omvat het controleren van de kleur, textuur en gladheid van de lak laag. Daarna worden de deuren ingepakt om te worden uitgeleverd naar de klant.

Conclusie

Het spuiten van deuren in een primer en tweecomponenten lak is een uitgebreid proces dat veel werkzaamheden en stappen omvat. Steeghs Schilderwerken is een professionele interieurspuiterij dat zorgvuldig te werk zal gaan om ervoor te zorgen dat uw deuren de gewenste afwerking krijgen en er glad en professioneel uitzien. Door de deuren te prepareren, een grondverf aan te brengen, te schuren en tweecomponenten lak aan te brengen, kan Steeghs Schilderwerken de deuren transformeren tot een mooi, duurzaam en professioneel eindresultaat.

Veelgestelde vragen

Worden de deuren opgehaald?

Steeghs Schilderwerken heeft een uitstekende service en staat bekend om de hoge kwaliteit. Een van onze medewerkers komt de deuren bij u thuis ophalen en brengt ze na afloop weer terug. De deuren worden voor transport ingepakt met een beschermend schuim. Het beslag dient door de klant vooraf te worden verwijderd. Indien u dit door ons wil laten doen kan dit ook tegen meerprijs.

Welke kleuren lak kan ik kiezen?

De lakken die wij gebruiken kunnen we in iedere gewenste kleur mengen. Er zijn meer als duizend verschillende kleuren mogelijk. Een van onze medewerkers voorziet u graag van kleuradvies. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Recent opgeleverde projecten

Schilder Grubbenvorst - Latex spuiten Grubbenvorst

Latex en lak spuiten Venlo

Bij dit project hebben wij het houtwerk in een donkere kleur gespoten. De wanden in een mooie Caparol kleur gespoten en het plafond RAL9016. Bekijk de foto’s via onderstaande link

Schilder Grubbenvorst - Latex spuiten Grubbenvorst

Latex spuitwerk Tegelen

Voor dit project hebben wij de wanden in twee verschillende kleuren gespoten. De mooie okergele kleur geeft veel warmte en sfeer aan de woonkamer

Schilder Grubbenvorst - Latex spuiten Grubbenvorst

Nieuwbouwvilla Venray

Deze prachtige nieuwbouwvilla in Venray hebben wij volledig latex gespoten. De deuren en kozijnen hebben wij ook airless gespoten

Wij zorgen voor 100% tevredenheidsgarantie

Door onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met partners kunnen wij de hoogste kwaliteit spuitwerk leveren. Geen opdracht is te groot voor ons. Wij werken samen met de beste stukadoors, tegelzetters en schilders in de regio waardoor, wij u al het werk uit handen kunnen nemen. Heeft u een groot of klein project neem dan contact met ons op. Wij staan u graag bij met professioneel advies en begeleiden u graag. Het is ook mogelijk om op eerder opgeleverde projecten een kijkje te komen nemen.

Bel ons om een afspraak te maken:

06-87735570