Buitenschilderwerk

Uw woning is niet af zonder buitenschilderwerkDe kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Buitenschilderwerk beschermt uw woning tegen de verschillende weersomstandigheden. Wilt u uw buitenschilderwerk in Venlo en omstreken graag aan professionals uitbesteden? Het buitenschilderwerk is bij Steeghs Schilderwerken Venlo in vertrouwde handen.

Buitenschilderwerk Venlo

In de hele regio Venlo en omstreken verzorgen wij het buitenschilderwerk bij particuliere en zakelijke klanten. Er zijn diverse redenen om uw buitenschilderwerk te vernieuwen. Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, barsten of krassen op het schilderwerk? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe frisse look van uw woning of bedrijfspand? De schilders van Steeghs Schilderwerken zorgen ervoor dat uw woning of pand weer straalt. Wij werken alleen met de beste materialen voor de echte professionals, omdat dit de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verlengt.

Waarom buitenschilderwerk belangrijk is

Er zijn verschillende voordelen die buitenschilderwerk of het overschilderen van het oude schilderwerk met zich meebrengt. De belangrijkste redenen om de buitenkant van uw woning of bedrijfspand te laten schilderen, zijn bescherming en uitstraling. Als u thuis bent, wilt u natuurlijk dat uw huis een mooie uitstraling heeft die u een goed gevoel geeft. Voor uw bedrijfspand geldt hetzelfde; u wilt een goede indruk achterlaten op uw klanten. De eerste indruk van uw woning of bedrijfspand blijft bezoekers altijd bij.

Naast het feit dat een nieuwe laag schilderwerk er mooi uitziet, heeft het ook nog een praktisch voordeel. Het aanbrengen van goede verf op uw wanden, deuren en kozijnen beschermt de geschilderde delen. Onze schilders gebruiken alleen de beste materialen van hoogwaardige kwaliteit, zodat u nog jarenlang kunt genieten van het buitenschilderwerk.

De beschermende functie van het buitenschilderwerk

Door het aanbrengen van professionele verf heeft u minder last van slijtage en weersinvloeden. Denk hierbij aan deuren, kozijnen, muren, en hekwerken die dagelijks intensief gebruikt worden en te maken krijgen met veel weersomstandigheden. Bescherming tegen vocht en zon is een andere belangrijke functie van buitenschilderwerk, omdat vocht makkelijk in de wanden en houten oppervlakken in uw woning kan trekken. Met een goede verflaag trekt vocht nagenoeg niet de materialen in. Ook de felle zon heeft invloed op het schilderwerk.

Werkzaamheden buitenschilder Venlobuitenschilderwerk - schilder Venlo - Schilder tegelen

Steeghs Schilderwerken Venlo heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerk en buitenschilderwerk bij scholen, zorginstellingen, kantoorpanden, kamerverhuurbedrijven, overige zakelijke opdrachtgevers en particulieren. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan werkzaamheden, waaronder:

  • Schilderen van raamkozijnen
  • Schilderen van deuren en deurposten
  • Schilderen van houten en metalen trappen
  • Schilderen van buitenmuren van uw pand of tuin
  • Schilderen van hekwerken
  • Schilderen van tuinmeubels en tuinhuisjes
  • Schilderen van daklijsten en houtwerk aan het dak
  • Schilderen van dakkapellen
  • Latex spuiten buitenmuren

Hoe werken de schilders van Steeghs Schilderwerken Venlo?

Wij komen bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren te behandelen met voorstrijk. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verrassingen achteraf. Wij streven naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Kleuradvies en offerte

De kleuren verf die u wilt gebruiken geven sfeer aan de ruimte. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinaties? Wij geven u graag advies over de kleuren en combinaties; uw wensen staan voorop. Wij werken wekelijks met verschillende kleuren en kunnen u van vakkundig en helder advies voorzien. Samen met een van onze medewerkers worden uw wensen in vervulling gebracht. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u binnen 48 uur.

Het inplannen van het project

Samen met de klant plannen wij vervolgens het project in. Wij begrijpen als geen ander dat voor iedere situatie een andere planning nodig is. Ieder project staat op zichzelf. Wij willen zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u, uw medebewoners en omwonenden. Als er een geschikte startdatum is gevonden, kunnen we het schilderproject inplannen.

De start van het buitenschilderwerk

De dag voor de afgesproken datum nemen we nog even telefonisch contact op. Op de dag zelf starten onze schilders om 8:00 uur. Ze gaan gestructureerd te werk en hebben oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en afwerking. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het binnenschilderwerk. Schilder Venlo voor al uw buitenschilderwerk!

Ral-kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien.

Materialen

Wij maken alleen gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken Venlo gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van onze merken. 

Buitenschilderwerk laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: 0687735570