Binnenschilderwerk

Uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wilt u uw binnenschilderwerk in Venlo en omstreken graag aan professionals uitbesteden? Het binnenschilderwerk is bij Steeghs Schilderwerken Venlo in vertrouwde handen.

Binnenschilderwerk Venlo

In de hele regio Venlo en omstreken verzorgen wij het binnenschilderwerk bij particuliere en zakelijke klanten. Er zijn diverse redenen om uw binnenschilderwerk te vernieuwen. Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, barsten of krassen op het schilderwerk? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe, frisse look van uw woning of bedrijfspand? De schilders van Steeghs Schilderwerken zorgen ervoor dat uw woning of pand weer straalt. Wij werken alleen met de beste materialen voor de echte professionals, omdat dit de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verlengt.

Waarom binnenschilderwerk belangrijk is

Er zijn verschillende voordelen die binnenschilderwerk of het overschilderen van het oude schilderwerk met zich meebrengt. De belangrijkste redenen om de binnenkant van uw woning of bedrijfspand te laten schilderen, zijn bescherming en uitstraling. Als u thuis bent, wilt u natuurlijk dat uw huis een warme en sfeervolle uitstraling heeft die u een goed gevoel geeft. Voor uw bedrijfspand geldt hetzelfde; u wilt uw klanten in een representatieve ruimte ontvangen. De eerste indruk van uw woning of bedrijfspand blijft bezoekers altijd bij.

De beschermende functie van het binnenschilderwerk

Naast de uitstraling heeft het binnenschilderwerk een beschermende functie. Door het aanbrengen van professionele verf heeft u minder last van slijtage. Denk hierbij aan deuren, kozijnen en trappen die dagelijks intensief gebruikt worden. Bescherming tegen vocht is een andere belangrijke functie van binnenschilderwerk; met een goede verflaag trekt vocht nagenoeg niet de materialen in. Voor badkamers en ruimtes waar het vochtig is, dient de verflaag een schimmelwerende werking te hebben. Daarvoor gebruiken wij de beste materialen die schimmel geen kans geven. Schimmels zijn een gevaar voor uw gezondheid en daarom is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het type verf.

Werkzaamheden binnenschilder Venlobinnenschilderwerk Venlo - Schilder Venlo - Schilder Roermond - Schilder Tegelen - Schilder Venray

Steeghs Schilderwerken Venlo heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerk en buitenschilderwerk bij scholen, zorginstellingen, kantoorpanden, kamerverhuurbedrijven, overige zakelijke opdrachtgevers en particulieren. U kunt bij ons terecht voor een groot scala aan werkzaamheden, waaronder:

  • Schilderen van raamkozijnen
  • Schilderen van deuren en deurposten
  • Schilderen van houten en metalen trappen
  • Schilderen van wanden en plafonds
  • Schilderen van vloeren in bedrijfspanden, bergruimtes en garages
  • Spuiten van deuren

Kies voor de voordelen van latex spuiten

Als u een mooi strak huis wilt hebben, kunt u ervoor kiezen om uw huis of bedrijfspand met latex te laten spuiten. Dit is een snelle en voordelige manier om uw woning mooi en strak te maken. Het is belangrijk om dit werk door een vakman te laten uitvoeren zodat u kunt genieten van de hoogste kwaliteit latex spuitwerk. Onze vakmensen komen graag een keer bij u langs om te bekijken of uw woning geschikt is voor het spuiten van latex. Latex spuiten is duurzaam, snel en streeploos.

Hoe werken de schilders van Steeghs Schilderwerken Venlo?

Wij komen bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Tevens is het van belang om nieuwe muren te behandelen met voorstrijk. Dit alles is onderdeel van onze checklist en voorkomt verassingen achteraf. Wij streven naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Kleuradvies en offerte

De kleuren verf die u wilt gebruiken, geven sfeer aan de ruimte. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinaties? Wij geven u graag advies over de kleuren en combinaties. Uw wensen staan voorop. Wij werken wekelijks met verschillende kleuren en kunnen u van vakkundig en helder advies voorzien. Samen met een van onze medewerkers worden uw wensen in vervulling gebracht. Uw wensen en ons advies verwerken wij in een vrijblijvende offerte. Deze ontvangt u binnen 48 uur.

Het inplannen van het project

Samen met de klant plannen wij vervolgens het project in. Wij begrijpen als geen ander dat voor iedere situatie een andere planning nodig is. Ieder project staat op zichzelf. Wij willen zo min mogelijk overlast veroorzaken voor u, uw medebewoners en omwonenden. Als er een geschikte datum gevonden is, kunnen we de werkzaamheden inplannen en starten.

De start van het binnenschilderwerk

De dag voor de afgesproken datum nemen we nog even telefonisch contact op. Op de dag zelf starten onze schilders om 8:00 uur. Ze gaan gestructureerd te werk en hebben oog voor detail. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding en afwerking. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Onze schilders maken gebruik van de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van het schilderwerk. Schilder Venlo voor al uw schilderwerk.

Ral kleuren

Meer dan 200 kleuren om uit te kiezen

Steeghs Schilderwerken staat altijd klaar om u van professioneel kleuradvies te voorzien.

Materialen

Wij maken alleen gebruik van de beste materialen

Steeghs Schilderwerken Venlo gebruikt alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Rechts ziet u een aantal van de door ons gebruikte merken. 

Binnenschilderwerk laten doen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Of bel ons en maak een afspraak: 0687735570