Behangen

Of bel: 06-87735570

Wat wij doen

Onze service!

Behangen

Een nieuw interieur of een verfrissende look van een of meerdere kamers? Naast latex spuiten heeft behangen heeft vele voordelen tegenover traditioneel schilderwerk. Het is sneller klaar, u heeft de keuze uit honderden verschillende soorten behang en u gaat voor de hoogste kwaliteit. Tenminste, wanneer u het behangen aan de partners van Steeghs schilderwerken overlaat.

De behanger in Venlo en omstreken

Onze specialisten uit de regio zijn professioneel op het gebied van behangen, of dit nu om een kleine slaapkamer of een grote woonkamer gaat. Ook voor het behandelen van kantoorruimtes en bedrijfsruimtes draaien ze de hand niet om. We werken samen met zzpérs en partners uit de regio die iedere klus aankunnen. Snel en vakkundig, zodat u snel weer aan het werk kunt.

Ons werkgebied ligt in de regio Venlo en omstreken, waarbij we samen met onze partners particulieren en zakelijke klanten graag van dienst zijn. Tijdens de werkzaamheden wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste soorten behang.

Decoratief behang voor alle ruimtes

Laten behangen en daarna alleen nog maar genieten van het uitzicht: met decoratief behang geeft u de kamer/ ruimte een eigentijdse uitstraling. Geschikt voor de woonkamer, de kinderkamer, keuken of bedrijfsruimte. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren of motieven. Heeft u geen idee welk decoratief behang het beste bij de kamer of bedrijfsruimte past? Onze specialisten denken graag met u mee.

Glasvezelbehang – sterk en decoratief

Met glasvezel kiest u voor een sterke behangsoort met een glad resultaat. Glasvezel is een prima alternatief voor stucwerk. Het voordeel is dat dit behang overschilderbaar is zonder de onderliggende muur aan te tasten. Behangen met glasvezel in is een uitstekende keuze voor ruimtes waarbij muren wat te verduren hebben (krassen en stoten).

Renovliesbehang bij beschadigde muren

De muren van de woning of het bedrijfspand zijn licht beschadigd. Kleine scheurtjes of lelijke plekjes herstelt u eenvoudig met renovatiebehang (renovlies behang). Dankzij renovatiebehang is het mogelijk om kleine scheurtjes te overbruggen. Meer weten over deze behangsoort en of dit in uw situatie geschikt is? Daarnaast kunnen onze partners renovatiebehang met latex spuiten voor het mooiste resultaat. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Fotobehang – behangen met een persoonlijk tintje

Het is helemaal de trend: fotobehang. Dit behang kenmerkt zich door een (persoonlijke) foto of tekst. Zo geeft u een bijzondere twist aan behang, met ook nog eens een persoonlijk tintje. Maak zelf een foto, verzin een tekst of kies voor een bestaande foto: alles is mogelijk. De foto wordt op speciaal papier bedrukt waarbij gebruik is gemaakt van UV-bestendige inkt. Hierdoor blijft de kleur goed behouden. We werken samen met specialisten op het gebied van behangen met fotobehang, met een verbluffend eindresultaat. Deze partners beschikken over de nieuwste printtechnieken.

Hoe lang gaat behang mee?

Een vraag die wij vaak gesteld krijgen: hoe lang gaat behang mee? De meeste behangsoorten gaan 5-10 jaar mee, de nieuwste soorten kunnen tot wel 20 jaar meegaan. Dit is mede afhankelijk van de inval van zonlicht, in hoeverre er tegen het behang gestoten wordt maar natuurlijk ook de kwaliteit van het behang zelf.

Steeghs schilderwerken en haar partners streven naar een hoge kwaliteit behang. Duurzaam en kostenbesparend, waardoor het vele jaren meegaat. Onze service gaat veel verder dan behangen: we voorzien van het beste advies met betrekking tot de verschillende behangsoorten.

Vraag vrijblijvend advies of een offerte aan.

Onze projecten

Recent werk

Behanger Venlo - Schilder Venlo
Behang Venlo
Behanger gezocht venlo

Advies

Onze behangers voorzien u graag van advies

Het kiezen van het juiste behang kan lastig zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Één van onze specialisten op het gebied van behang komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u van advies te voorzien. Deze service is gratis. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Ontvang een offerte op maat

Vraag snel en makkelijk online een offerte aan!

Of bel om een afspraak te maken: 06-87735570